EN
Kabeh Kategori

Sistem AC&DC

Omah>Supplier Produk>Set Lengkap Peralatan Mekanik lan Listrik>Sistem AC&DC

2
4
1-第一张展示
3
5
6 (1)
Sistem Arus Ganti lan Sistem Arus Langsung (Sistem AC&DC)
Sistem Arus Ganti lan Sistem Arus Langsung (Sistem AC&DC)
Sistem Arus Ganti lan Sistem Arus Langsung (Sistem AC&DC)
Sistem Arus Ganti lan Sistem Arus Langsung (Sistem AC&DC)
Sistem Arus Ganti lan Sistem Arus Langsung (Sistem AC&DC)
Sistem Arus Ganti lan Sistem Arus Langsung (Sistem AC&DC)

Sistem Arus Ganti lan Sistem Arus Langsung (Sistem AC&DC)


 1. Piranti sistem DC nduweni fungsi pangukuran remot, signaling remot, remot kontrol, lan liya-liyane, sing bisa mujudake operasi tanpa pengawasan lan bisa nyukupi operasi normal lan njamin mbukak lan nutup proteksi relay, piranti otomatis, sirkuit voltase dhuwur. breakers, cahya Laka lan komputer uninterrupted ing kahanan Laka. Sumber daya nyedhiyakake daya DC utawa nalika daya AC ilang, daya AC diwenehake liwat piranti inverter.
 Cocog kanggo papan sing mbutuhake sumber daya DC kayata pembangkit listrik, gardu, sepur listrik, petrokimia, metalurgi, stasiun switch lan bangunan gedhe, supaya njamin operasi peralatan sing aman lan dipercaya.

2. Piranti distribusi daya AC saka peralatan sekunder daya adhedhasar pranata sing cocog "Power Plant, Substation Engineering and Relay Protection Test Instrument Configuration Quota" lan Kementerian Tenaga Listrik Industri "Power System Relay Protection and Safety Automatic Equipment Tindakan anti-kacilakan". Pilihan pemutus sirkuit miniatur sing rusak banget nglindhungi sirkuit cendhak lan kakehan sirkuit, nyedhiyakake sumber daya sekunder sing trep lan dipercaya kanggo karya peralatan sekunder ing situs, lan menehi jaminan sing bisa dipercaya kanggo ningkatake kualitas macem-macem karya lan njamin safety saka personel lan peralatan.  

Kirim priksaan
Pambuka Product

1. Fitur piranti sistem DC:
Mikrokomputer kontrol frekuensi dhuwur ngalih piranti sistem DC wis voltase dhuwur lan akurasi saiki anteng, ukuran cilik, bobot entheng, efficiency dhuwur, ripple output, distorsi harmonik kurang, jurusan dhuwure automation lan linuwih dhuwur, lan bisa dilengkapi karo baterei nikel kadmium, asam. baterei -bukti lan baterei timbal-asam sing diatur katup bisa tanpa dijaga.

2. Ruang lingkup aplikasi piranti sistem AC:
(1) Nalika kapasitas output piranti wis kebak, bakal kanthi otomatis matesi saiki tanpa overloading;
(2) Piranti kasebut nduweni fungsi mriksa dhiri piranti, diagnosa dhiri fault, pamulihan dhiri lan manajemen cerdas.
(3) Piranti kasebut dikontrol minangka sumber saiki sajrone operasi, lan ora ana kemungkinan resonansi karo impedansi sistem

2
4
1-第一张展示
3
5
6 (1)
PANALITEN
Product Related