EN
Kabeh Kategori

Ngisi tumpukan

Omah>Supplier Produk>Ngisi tumpukan

1
2
3
4
5
6
7
8
Ngisi tumpukan
Ngisi tumpukan
Ngisi tumpukan
Ngisi tumpukan
Ngisi tumpukan
Ngisi tumpukan
Ngisi tumpukan
Ngisi tumpukan

Ngisi tumpukan


Fungsi tumpukan pangisi daya padha karo dispenser gas ing pom bensin. Bisa dipasang ing lemah utawa tembok lan dipasang ing bangunan umum (bangunan umum, pusat perbelanjaan, parkir umum, lan liya-liyane) lan papan parkir utawa stasiun pengisian daya. Bisa adhedhasar tingkat voltase sing beda-beda kanthi ngisi macem-macem jinis kendaraan listrik. Pungkasan input tumpukan pangisi daya langsung disambungake menyang kothak AC, lan ujung output dilengkapi plug pangisi daya kanggo ngisi kendharaan listrik.

HNAC nyedhiyakake telung jinis produk: AC&DC Integrated charging pile, AC charging pile lan DC charging pile. Tumpukan pangisi daya umume nyedhiyakake rong cara pangisi daya: pangisi daya konvensional lan pangisi daya cepet. Wong bisa nggunakake kertu pangisian daya tartamtu kanggo ngusap kertu ing antarmuka interaksi manungsa-komputer sing diwenehake dening tumpukan pangisi daya kanggo nindakake operasi kayata cara pangisian daya sing cocog, wektu ngisi daya, lan nyetak data biaya. Layar tampilan tumpukan ngisi daya bisa nampilake data kayata kapasitas ngisi daya, biaya, lan wektu ngisi daya.

Kirim priksaan
Pambuka Product

Fitur produk kanggo tumpukan pengisian:

1. Ngirit energi lan efisiensi dhuwur: Kanthi komponen berkualitas tinggi lan optimasi terus-terusan desain parameter, lan algoritma kontrol lanjut, efisiensi konversi nganti 97%, nyuda wektu ngisi daya lan mundhut daya, nambah pengalaman pangguna, lan nggawe keuntungan sing luwih dhuwur. kanggo pelanggan;

2. Aman lan dipercaya: Kanthi input over / under voltage, output over-voltage / over-current, over temperature, leakage, proteksi kilat lan fungsi perlindungan liyane, output ing weker voltase, njamin safety produk lan operator ing kabeh- cara bunder;

3. Stabilitas dhuwur: Modul pangisi daya nduweni teknologi sing dipatenake, lan lulus tes linuwih sing ketat lan tes lingkungan sing ekstrem sadurunge dikirim; modul siji ing tumpukan bakal kanthi otomatis dipisahake saka sistem sawise Gagal, kang ora mengaruhi karya sakabèhé saka sistem;

4. Ukuran cilik, kurang pendhudhukan tanah: Kanthi Kapadhetan daya dhuwur Ultra lan dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni fitur ukuran cilik, kurang pendhudhukan tanah, sing ngirit bahan lan panggunaan tanah lan nyuda investasi awal;

5. Daya adaptasi lingkungan sing kuwat: -30 ℃-65 ℃ sawetara suhu kerja, tingkat proteksi IP54, gampang kanggo ngatasi iklim lan cuaca sing beda.

1
2
3
4
5
6
7
8

PANALITEN
Product Related