EN
Kabeh Kategori

Gambar Company

Omah>Babagan HNAC>Gambar Company

HNAC Technology Co., Ltd. (Kode Saham: 300490) minangka perusahaan klompok gedhe sing nyedhiyakake solusi sakabèhé kanggo konservasi banyu, tenaga listrik, perlindungan lingkungan & perawatan banyu, lan kontrol industri lsp. HNAC duwe 6 pangkalan ing Changsha, Beijing, Wuhan lan kutha Shenzhen, China, sing duwe cabang lan kantor jaban rangkah ing Republik Afrika Tengah, Chili, Pakistan, Indonesia, Uzbekistan lan Zambia.


HNAC duwe pangsa pasar peralatan kontrol otomatisasi global kanggo stasiun tenaga lan stasiun pompa, yaiku Organisasi Pengembangan Industri Perserikatan Bangsa-Bangsa Basis Pabrikan Peralatan Kontrol Pusat Tenaga Air Kecil Internasional. HNAC minangka anggota Asosiasi Tenaga Air Internasional lan sah minangka perancang utama kanggo luwih saka 10 standar industri nasional China babagan konservasi banyu, tenaga air lan energi anyar.


HANC duwe pengalaman implementasi proyek meh 30 taun, kanthi kapabilitas layanan lengkap kayata survey lan desain, manufaktur peralatan, implementasi teknik, operasi lan pangopènan cerdas, lan investasi lan pendanaan.