EN
Kabeh Kategori

Set Penghasil Daya Diesel

Omah>Supplier Produk>Set Penghasil Daya Diesel

华自3.6
华自3.1
华自3.5
华自3.4
华自3.3
华自3.2
Mobile Lighting Tower
Mobile Lighting Tower
Mobile Lighting Tower
Mobile Lighting Tower
Mobile Lighting Tower
Mobile Lighting Tower

Mobile Lighting Tower


Menara lampu seluler dilengkapi mesin Kubota sing diimpor saka Jepang lan alternator Meccalte sing diimpor saka Italia, kanthi kinerja sing aman lan dipercaya, nyedhiyakake daya sing stabil kanggo cahya, yaiku piranti lampu sing kalebu genset, lampu, mast, trailer lan kanopi, sing utamane. digunakake ing kabeh jinis operasi konstruksi skala gedhe, operasi pertambangan, nylametake lan relief lan papan kerja ruangan liyane sing mbutuhake cahya padhang sing dhuwur.

Kirim priksaan
Pambuka Product

Fitur produk kanggo menara lampu seluler:

1. Bisa dilengkapi lampu halida logam tradisional utawa lampu LED hemat energi. Manual, elektrik, imbuhan hydraulic bisa digunakake kanggo entuk 360 derajat cahya;

2. Mast dipérang dadi rong jinis horisontal lan vertikal, kanthi manual, listrik lan hydraulic ngangkat lan cara extension, dhuwur extension maksimum bisa tekan 9 meter;

3. Mast galvanis lan kanopi dilapisi bubuk bisa digunakake ing lingkungan njaba kanggo wektu sing suwe;

4. Trailer nggunakake sistem suspensi spring rwaning, struktur prasaja, panyerepan kejut apik, aman lan dipercaya. Kanggo transportasi jarak cendhak bisa nggunakake pitulungan traktor utawa gerakan langsung, trep, cepet lan efisien;

5. 4 sikil ndhukung individu bisa ndhukung menara cahya stably lan andal, malah ing lemah atos, lan nambah stabilitas menara cahya ing lingkungan angin kuwat;

6. Sistem kontrol prasaja lan intuisi lan saben lampu dilengkapi saklar sing kapisah, operasi sing aman lan trep;

7. 1 soket output daya, lan bisa dipilih miturut syarat pelanggan kanthi standar Australia, standar Amerika, standar Eropa lan standar liyane


华自3.5 华自3.4

华自3.3 华自3.2

华自3.1 华自3.6




PANALITEN
Product Related