EN
Kabeh Kategori

Set Penghasil Daya Diesel

Omah>Supplier Produk>Set Penghasil Daya Diesel

华自2.8
华自2.7
华自2.6
华自2.4
华自2.5
华自2.3
华自2.2
华自2.1
Generator Diesel Tipe Silent
Generator Diesel Tipe Silent
Generator Diesel Tipe Silent
Generator Diesel Tipe Silent
Generator Diesel Tipe Silent
Generator Diesel Tipe Silent
Generator Diesel Tipe Silent
Generator Diesel Tipe Silent

Generator Diesel Tipe Silent


Set generator tipe bisu HNAC nganggo kanopi kedap swara lan tahan cuaca sing dikembangake lan diproduksi kanthi mandiri, kuwat lan awet, tahan udan lan nyuda gangguan, gampang dijaga, lan bisa digunakake ing lingkungan ruangan sing atos nganti suwe. Iki digunakake kanthi wiyar ing konstruksi, tambang, pabrik, komunikasi, lapangan minyak, hotel, rumah sakit, bandara, leasing lan papan liyane. 

Kirim priksaan
Pambuka Product

Fitur produk kanggo generator jinis bisu:

1. Tutup bisu dirancang minangka struktur sing bisa dicopot integral, gampang dirakit lan disassembly, loro-lorone kanthi lawang akses pindho, trep kanggo inspeksi lan pangopènan saben dina;

2. Lumahing kanopi disemprotake karo lapisan bubuk ruangan sing berkualitas tinggi, tahan karat sing kuat lan umur layanan sing dawa;

3. Kabeh tutup digawe saka bahan nyerep swara sing tahan api lan wis lulus tes tahan angin, tes resonansi lan tes suhu;

4. desain unik lan dibangun ing kinerja dhuwur muffler bisa nyuda gangguan dening 25-35 dB (A);

5. Werna kanopi bisa disesuaikan, miturut syarat pelanggan bisa dipilih kanthi warna sing beda-beda;

6. Saben genset dilengkapi tank bahan bakar ngisor 8 jam, kabeh wis lulus tes bocor sing ketat, kanggo mesthekake ora ana bocor;

7. Titik angkat kanggo crane lan forklift, gampang dipindhah lan diangkut.

华自2.6 华自2.4

华自2.5 华自2.2

华自2.1 华自2.3


PANALITEN
Product Related