EN
Kabeh Kategori

Set Penghasil Daya Diesel

Omah>Supplier Produk>Set Penghasil Daya Diesel

华自1.6
华自1.5
华自1.4
华自1.3
华自1.2
华自1.1
Diesel Generator
Diesel Generator
Diesel Generator
Diesel Generator
Diesel Generator
Diesel Generator

Diesel Generator


HNAC genset diesel generator set sawetara saka 10kva kanggo 3000kva, dilengkapi mesin merek terkenal ing donya kaya Cummins, Perkins, MTU, Volvo lan Kubota, ditambah karo alternator merek misuwur donya kaya Stamford, Leroy Somer lan Meccalte, liwat produksi ketat lan proses testing, kanggo nyedhiyakake serep utawa sumber daya utama sing aman, dipercaya, gampang digunakake, lan tahan lama. 

Kirim priksaan
Pambuka Product

Fitur produk generator diesel:

1. Alternator swadaya tanpa sikat, insulasi kelas H, tingkat perlindungan IP23, efisien lan dipercaya. Kasedhiya kanggo Stamford, Leroy Somer, Meccalte lan merek misuwur liyane;

2. Kontroler standar yaiku merek segara jero sing diimpor saka UK, model DSE6120, operasi sing gampang lan kinerja sing stabil. Com-Ap, Smart-gen lan merek kondhang liyane kanggo opsional;

3. Sasis baja kanthi kekuatan dhuwur, lan dirancang kanthi ngangkat lan nyeret bolongan, gampang dipindhah lan diangkut; 

4. Bowl-shaped geter absorber diadopsi kanggo ngurangi geter èfèktif;

5. Panel kontrol dipasang independen ing sasis, kang bisa nyilikake karusakan disebabake geter kanggo komponen electrical.


华自1.5 1650268623392350华自1.4 华自1.3华自1.2 华自1.1


PANALITEN
Product Related