EN
Kabeh Kategori

Sistem Eksitasi

Omah>Supplier Produk>Set Lengkap Peralatan Mekanik lan Listrik>Sistem Eksitasi

1
4
Sekaligus
3
作为主图首要显示
要在下面的详细图片里显示
2
Sistem Eksitasi Berbasis Mikroprosesor
Sistem Eksitasi Berbasis Mikroprosesor
Sistem Eksitasi Berbasis Mikroprosesor
Sistem Eksitasi Berbasis Mikroprosesor
Sistem Eksitasi Berbasis Mikroprosesor
Sistem Eksitasi Berbasis Mikroprosesor
Sistem Eksitasi Berbasis Mikroprosesor

Sistem Eksitasi Berbasis Mikroprosesor



Sistem eksitasi utamane nyedhiyakake arus menyang gulungan rotor hidro-generator kanggo nggawe medan magnet. Arus langsung biasane digunakake kanggo mbangun medan magnet.

Fungsi utama sistem eksitasi duwe 5 poin:
1. Nyedhiyakake arus eksitasi generator sinkron lan nyetel arus eksitasi;
2. Nyedhiyakake eksitasi paksa kanggo ningkatake stabilitas sistem tenaga;
3. Generator dipeksa kanggo demagnetize kanggo matesi liwat-voltase;
4. Ana ing status de-eksitasi nalika ana short circuit;
5. Daya reaktif generator diparengake nalika sawetara Unit mlaku.

Kirim priksaan
Pambuka Product

Fitur utama sistem eksitasi

1. Struktur ditempelake standar;              
2. 3-phase bridge kontrol kebak;
3. Cara ngatur dhewe adaptif;                  
4. Kanggo daya gedhe, bisa dirancang karo kreteg dual utawa multi-kreteg;
5. Koefisien ekualiser arus multi-jembatan > 0.95;         
6. Tampilan langsung (layar tutul dadi opsional);   
7. Kemampuan nyopir dorongan gedhe;
8. Fungsi mriksa dhewe lengkap;                                      
9. Fungsi proteksi watesan lengkap;
10. Reliable dual-daya sumber. 

1,作为主图首要显示,同时,要在下面的详细图片里显示
3
6
2
4
5
PANALITEN
Product Related