EN
Kabeh Kategori

Gubernur

Omah>Supplier Produk>Set Lengkap Peralatan Mekanik lan Listrik>Gubernur

主 图
1
2
3
4
5
6
Regulator Kacepetan (Gubernur)
Regulator Kacepetan (Gubernur)
Regulator Kacepetan (Gubernur)
Regulator Kacepetan (Gubernur)
Regulator Kacepetan (Gubernur)
Regulator Kacepetan (Gubernur)
Regulator Kacepetan (Gubernur)

Regulator Kacepetan (Gubernur)



Gubernur nyetel bukaan saka guide vane adhedhasar panyimpangan saka kacepetan unit kanggo entuk tujuan ngganti output lan tetep kacepetan stabil.

Tugas sistem gubernur terus-terusan nyetel daya output unit generator hidro-turbin kanggo njaga kacepetan (frekuensi) unit ing sawetara kacepetan (frekuensi) sing ditemtokake.

Gubernur ditrapake kanggo sistem pangaturan tunggal lan ganda kanggo kabeh jinis turbin banyu 1MW-100MW, kalebu jinis Francis, jinis aliran aksial, jinis aliran silang, lan jinis impuls, lsp.


Kirim priksaan
Pambuka Product

Fitur utama gubernur

1. Dadi powered by banyu (AC 220V lan DC 220V ing wektu sing padha), dhuwur linuwih;

2. Ngadopsi teknologi kontrol digital PWM canggih;

3. Dilengkapi tutup digital lan tutup standar industri hidrolik kanthi linuwih lan tahan minyak sing kuwat;

4. Disedhiyakake karo teknologi kontrol PLC, sing ndadekake wektu gagal kanggo kabeh unit nganti 50000 jam utawa luwih;

5. Gunakake layar tutul werna minangka HMI, bisa kanggo nampilake cekap, cetha lan akurat lan gampang kanggo operate;

6. Dirancang kanthi mode operasi sing beda, kalebu regulasi frekuensi, regulasi mbukak, regulasi daya lan kontrol kanthi tingkat banyu, lsp.

7. Nyetel karo watesan mbukak electrical, kang fleksibel lan dipercaya kanggo operate;

8. Komponen sing bisa diijolke lan gampang kanggo njaga.

1 wulan
2 wulan
3 wulan
4 wulan
5 wulan
6 wulan
PANALITEN
Product Related