EN
Kabeh Kategori

Turbin Hidrolik

Omah>Supplier Produk>Set Lengkap Peralatan Mekanik lan Listrik>Turbin Hidrolik

主 图
1
2
3
4
5
6
Turbin Francis Vertikal kanggo Stasiun Tenaga Air Kapasitas Sedheng lan Gedhe
Turbin Francis Vertikal kanggo Stasiun Tenaga Air Kapasitas Sedheng lan Gedhe
Turbin Francis Vertikal kanggo Stasiun Tenaga Air Kapasitas Sedheng lan Gedhe
Turbin Francis Vertikal kanggo Stasiun Tenaga Air Kapasitas Sedheng lan Gedhe
Turbin Francis Vertikal kanggo Stasiun Tenaga Air Kapasitas Sedheng lan Gedhe
Turbin Francis Vertikal kanggo Stasiun Tenaga Air Kapasitas Sedheng lan Gedhe
Turbin Francis Vertikal kanggo Stasiun Tenaga Air Kapasitas Sedheng lan Gedhe

Turbin Francis Vertikal kanggo Stasiun Tenaga Air Kapasitas Sedheng lan Gedhe




Turbin hidrolik minangka mesin tenaga sing ngowahi energi aliran banyu dadi energi mekanik sing muter. Turbin Francis bisa beroperasi ing dhuwur banyu 20-700 meter. Daya output kisaran saka sawetara kilowatt kanggo 800 MW. Nduwe sawetara aplikasi sing paling jembar, operasi stabil lan efisiensi dhuwur.


Turbin Francis dipérang dadi rong jinis: Francis vertikal lan Francis horisontal.

Kirim priksaan
Pambuka Product

Turbin Vertikal Francis nduweni efisiensi sing luwih dhuwur tinimbang turbin horisontal, sing nduweni stabilitas operasional sing luwih apik. Kanggo turbin sing luwih gedhe, getaran mengaruhi stabilitas operasi, dene turbin vertikal duwe stabilitas sing luwih apik.

HNAC nyedhiyakake turbin Francis vertikal nganti 150 MW saben unit, sing umume digunakake ing turbin aliran campuran medium lan gedhe.

Desain individu ing teknologi canggih nyedhiyakake efisiensi paling dhuwur, umur paling dawa lan ngamanake bathi sing luar biasa.

1
2
3
4
5
6

PANALITEN
Product Related