EN
Kabeh Kategori

Pengukuran Meter

Omah>Supplier Produk>Pengukuran Meter

1.水位计
2.水位计
3. 流速计
4. 流速计
5. 流量计
6. 流量计
Meter Level Cairan (Banyu), Radar Current Meter lan Flow Meter
Meter Level Cairan (Banyu), Radar Current Meter lan Flow Meter
Meter Level Cairan (Banyu), Radar Current Meter lan Flow Meter
Meter Level Cairan (Banyu), Radar Current Meter lan Flow Meter
Meter Level Cairan (Banyu), Radar Current Meter lan Flow Meter
Meter Level Cairan (Banyu), Radar Current Meter lan Flow Meter

Meter Level Cairan (Banyu), Radar Current Meter lan Flow Meter


Meter ukur kalebu telung produk: pengukur level cairan (banyu), meter aliran radar lan meter aliran. Ing ngisor iki minangka introduksi rinci kanggo produk:

1.Liquid (Banyu) Level Meter: Iku non-kontak planar milimeter gelombang radar tingkat gauge kanggo lumahing banyu tingkat Takeran, kang diadopsi frekuensi modulated terus gelombang radar (FMCW) teknologi kanggo ngukur tingkat Cairan. Ora kena pengaruh gradien suhu, uap banyu ing permukaan banyu, polutan ing banyu, lan endapan sajrone pangukuran; algoritma sing dioptimalake bisa nggawe asil pangukuran luwih akurat, sing nduweni karakteristik ukuran cilik, instalasi gampang, lan pangopènan sing sithik.

2.Radar Saiki Meter: Produk nggunakake K band planar microstrip array antena kang konsentrasi energi lan konsumsi daya kurang. Digabungake karo fungsi kompensasi sudut vertikal, algoritma panyaring kecepatan aliran, deteksi kekuatan sinyal, komunikasi RS485 / RS232, komunikasi nirkabel lan liya-liyane; Asil pangukuran kacepetan ora kena pengaruh suhu lan tekanan udara, lan peralatan kasebut ora kena pengaruh korosi limbah lan silt, lan kurang kena pengaruh banyu. Iku prasaja ing construction sipil lan gampang kanggo pangopènan; Desain antena khusus ndadekake konsumsi daya banget kurang, nemen ngurangi syarat sumber daya, nggawe iku utamané cocok kanggo instalasi ing panggonan ngendi long-term ngawasi tingkat aliran dibutuhake.

3.Flow Meter: Iku meter aliran kanthi otomatis adhedhasar teknologi gelombang mikro, kang diadopsi teknologi radar pesawat K-band majeng kanggo ngukur kecepatan lan tingkat banyu banyu ing cara non-kontak. Iku ngetung lan ngasilake aliran cepet lan akumulasi aliran bagean wektu nyata miturut model lan algoritma piranti lunak sing dibangun. Prodhuk nduweni karakteristik konsumsi daya kurang, linuwih dhuwur lan gampang pangopènan; Proses pangukuran ora kena pengaruh suhu, sedimen, polutan kali, obyek sing ngambang lan faktor liyane.

Kirim priksaan
Pambuka Product

Area aplikasi kanggo meter pangukuran cairan (banyu) tingkat gauge, radar flow meter lan flow meter:

1. Cairan (Banyu) Level Meter:
A. Survei hidrologi kali, tlaga lan waduk;
B. Kali, saluran irigasi, kontrol banjir lan ngawasi tingkat banyu liyane;
C. Kontrol banjir kutha, logging banyu lan ngawasi tingkat banyu liyane;
D. Pemantauan banjir ing wilayah pegunungan;

2. Radar Current Meter:
A. Peringatan awal lan ngawasi bencana geologi;
B. Pengawasan kali lan sumber daya banyu;
C. Survei hidrologi aliran kali, saluran irigasi lan pengendalian banjir;
D. Limbah pangayoman lingkungan, ngawasi jaringan pipa saluran pembuangan lemah;
E. Kontrol banjir kutha, ngawasi banjir udan gunung, lsp.

3. Pengukur Aliran:
A. Pangukuran kecepatan, tingkat banyu utawa aliran kali, tlaga, pasang surut, saluran reservoir, debit ekologis, jaringan pipa lemah, saluran irigasi, lsp;
B. Mbantu operasi perawatan banyu, kayata pasokan banyu kutha, ngawasi limbah, lsp;
C. Pitungan aliran, ngawasi aliran inlet lan outlet, lsp.

1.水位计
2.水位计
3. 流速计
4. 流速计
5. 流量计
6. 流量计

PANALITEN
Product Related