EN
Kabeh Kategori

Metering Gauge

Omah>Supplier Produk>Metering Gauge

1
2
3
4
5
6
Meter Banyu Ultrasonik
Meter Banyu Ultrasonik
Meter Banyu Ultrasonik
Meter Banyu Ultrasonik
Meter Banyu Ultrasonik
Meter Banyu Ultrasonik

Meter Banyu Ultrasonik


Meter banyu ultrasonik dikembangake adhedhasar prinsip pangukuran ultrasonik cara bedane kecepatan panyebaran. Instrumen kasebut nggabungake pangukuran, pitungan lan tampilan bebarengan, lan nggunakake teknologi konsumsi daya mikro. 1 sel baterei bisa digunakake luwih saka 6 taun, lan bisa mujudake pangukuran akurat saka aliran minimal 0.01m³ / h. Nduwe fungsi rectification lan stabilisasi aliran banyu kanggo lapangan banyu diukur, kang ora Kagodha dening aliran ripple lan turbulensi ing lapangan banyu, nggawe pangukuran luwih akurat lan dipercaya; Kangge, instrumen nduweni karakteristik volume cilik, stabilitas apik lan kemampuan anti-gangguan sing kuwat.

Kirim priksaan
Pambuka Product

Fitur rinci kanggo meter banyu ultrasonik:

1. Teknologi pangukuran aliran ultrasonik diadopsi kanggo nyadari instalasi multi-sudut, lan pangukuran instrumen ora kena pengaruh, lan mundhut tekanan pipa diminimalisir;
2. Struktur pipa meter banyu ultrasonik ora duwe bagean obah mekanik, ora ana nyandhang mekanik, kondusif kanggo nggunakake wektu sing suwe;
3. Pipa digawe saka tembaga sing ramah lingkungan, penempaan abang lan mesin presisi CNC;
4. Nalika pipo kosong utawa negara Cairan statis kanggo long term, bisa mlebu menyang fungsi daya otomatis;
5. Kanthi chip panyimpenan data E2PROM, bisa nyimpen panyimpenan data sajarah kanggo 8 sasi;
6. Nyimpen data wektu nyata: Data kayata tingkat aliran kumulatif lan kecepatan kudu disimpen sacara periodik.
7. Kanthi fungsi katup reresik kesalahan otomatis, pangeling telat, tutup tutup telat, bisa njamin tingkat pangisian daya banyu, lan sistem manajemen bisa dadi remot kontrol;
8. Sirkuit sampling sinyal sing dirancang khusus njamin sinyal kasebut ora bakal kleru ing kahanan sing beda-beda, saéngga njamin paramèter pangukuran sing akurat lan dipercaya.

1
2
3
4
5
6

PANALITEN
Product Related