EN
Kabeh Kategori

News

Omah>News

181 yuta! HNAC menang tawaran kanggo pasokan lan instalasi peralatan elektromekanik kanggo Stasiun Tenaga Air Kandaji ing Niger

Wektu: 2021-05-25 Hit 122

图片 1

Bubar, perusahaan nampa "Kabar Menang Penawaran" sing diterbitake dening China Gezhouba Group International Engineering Co., Ltd., sing negesake manawa HNAC minangka penawar sing menang kanggo proyek pasokan lan instalasi peralatan mekanik lan listrik saka Stasiun Tenaga Air Kandaji ing Niger. Tawaran sing menang yaiku US$28,134,276.15 (padha karo kira-kira CNY 18,120.72 Sepuluh ewu).

Stasiun Tenaga Air Kandaji ing Niger minangka salah sawijining proyek penting saka inisiatif "Sabuk Sabuk, Siji Dalan". Pembangkit listrik kasebut nduweni kapasitas terpasang 130 MW lan pembangkit listrik rata-rata taunan kira-kira 617 yuta kilowatt-jam. Iki minangka stasiun tenaga hidro paling gedhe ing Niger. Proyèk iki dumunung watara 180km ing hulu Niamey, ibukutha Niger. Iku fokus ing pembangkit listrik lan njupuk menyang akun loro sumber banyu lan irigasi. Sawise proyek rampung, bakal ngatasi kekurangan pasokan listrik ing ibukutha Niger Niamey lan wilayah sekitar, mbantu Niger nyingkirake kesulitan gumantung ing impor kanggo listrik, lan ningkatake pangembangan ekonomi lokal. Sajrone pambangunan proyek kasebut, uga bakal nyedhiyakake macem-macem proyek kanggo ngolah akeh bakat teknis kanggo Niger.
Ing taun-taun pungkasan, bisnis perusahaan ing Afrika Tengah lan Afrika Kulon wis berkembang kanthi apik, lan produk lan layanane wis ana ing Sierra Leone, Senegal, Republik Afrika Tengah, Guinea Khatulistiwa lan negara liya. Kamenangan tawaran kasebut bakal nambah pengaruh perusahaan ing pasar Afrika Kulon. Perusahaan uga bakal njupuk kesempatan iki kanggo terus nambah tingkat layanan lan kontribusi kanggo kerjasama China-Afrika.

Sadurunge: [Project News] Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station kasil disambungake menyang kothak kanggo operasi nyoba

Sabanjure: HNAC mbantu stasiun pompa drainase Biro Pertanian lan Banyu Distrik Huiyang Kelas Pelatihan Ketrampilan Operasi lan Pangopènan Kasil Dianakaké

Kategori panas