EN
Kabeh Kategori

News

Omah>News

Kabar apik | HNAC Technology Co.,Ltd menangaké tawaran kanggo Guangdong Yuehai Wulan Nuclear Water Plant Project

Wektu: 2021-08-27 Hit 175

Bubar, HNAC Technology Co., Ltd. kasil menangaké bid kanggo kumpulan katelu proyek pengadaan peralatan Guangdong Yuehai Water Affairs ing 2021, bagean bid sistem ultrafiltrasi submerged saka Lam Nuclear Water Plant. Proyèk iki kagolong Lanhe Water Plant lan proyek ekspansi jaringan pipa pendukung ing Distrik Nansha, Kota Guangzhou, kanthi kapasitas pangolahan 150,000 m³/d. Iku Pundhak dikarepake banyu akeh saka kabeh Nansha New District. Iki minangka proyek dhukungan umum utama lan proyek sing entuk manfaat ing Distrik Nansha, Guangzhou.

3 本

Proyèk bakal nggunakake blumbang dibandhingke lan membran ultrafiltration maju teknologi perawatan majeng, kang ora mung njamin kualitas banyu banyu pabrik nanging uga nyimpen tanah. Ing wektu sing padha, proyek kasebut uga ngenalake konsep "urusan banyu cerdas", ngandelake teknologi jaringan komputer canggih, teknologi GIS, teknologi BIM, lan teknologi manajemen basis data skala gedhe kanggo mbangun manajemen terpusat lan struktur sistem kontrol desentralisasi kanggo mbangun. sistem sing praktis, aman, dipercaya, lan komprehensif kanggo pelanggan, Sistem informasi urusan banyu pinter kutha sing efisien, kanthi efektif ningkatake efisiensi manajemen lan efektifitas biaya pelanggan.

Proyek ekspansi Pabrik Banyu Nuklir Lam minangka prestasi khas liyane ing bidang perawatan banyu kotamadya kanthi metode membran HNAC Technology, nandhani pangembangan bisnis perawatan banyu kotamadya perusahaan menyang tingkat anyar. Minangka perusahaan utama ing lapangan perawatan banyu kotamadya domestik, HNAC bakal kerja sama karo anak perusahaan Beijing Grant lan Kanpur supaya bisa ngrampungake tugas konstruksi kanthi kualitas lan kuantitas.


Luwih Bacaan:

Kanthi pangembangan wilayah Anyar Nansha kanthi cepet, pasokan banyu sing ana mboko sithik ora bisa nyukupi kebutuhan banyu sing saya tambah. Minangka salah siji saka sumber sumber banyu utama ing Nansha New Area, Lam Nuclear Water Plant wis dibangun kanggo bab 30 taun, fasilitas conventional dimurnèkaké banyu lawas, sistem kontrol otomatis ora lengkap, lan kualitas banyu effluent ora stabil. Perlu kanggo nyepetake ngrampungake proyek ekspansi Pabrik Air Nuklir Lam, lan pambangunan proyek pipa utama pabrik ing wektu sing padha. Sawise rampung proyek kasebut, kapasitas produksi banyu saben dina saka Lanhe Nuclear Water Plant bakal ditambah saka 30,000 ton dadi 150,000 ton, entuk manfaat kanggo 300,000 wong ing telung kutha Dongchong, Dagang lan Lanhe ing sisih lor.

Sadurunge: HNAC Melu ing Ekspo Ekonomi lan Perdagangan China-Afrika kaping 2

Sabanjure: Présidhèn Républik Afrika Tengah Ndhèrèkaké Upacara Rampungé Pembangkit Listrik Tenaga Air Boali 2

Kategori panas