EN
Kabeh Kategori

News

Omah>News

[Kabar Apik] HNAC Maoming Binhai Proyek Layanan Perawatan Perusahaan Investasi Banyu Keran Anyar Diluncurake kanthi Resmi

Wektu: 2020-12-18 Hit 244

Proyèk pasokan banyu saka Maoming Binhai New Area iki nandur modhal lan dibangun dening Maoming Binhai New Area Urban Investment lan Development Co., Ltd., lan EPC general contractor saka Maoming Project Department of China Railway Seventh Bureau Xi'an Company. HNAC nyedhiyakake kabeh peralatan elektromekanis, platform piranti lunak lan layanan pendukung peralatan kanggo proyek kasebut. Sing wis ngilangi rekor wektu konstruksi paling cendhak kanggo proyek sing padha.

图片 1

[HNAC Mencapai Prestasi Apik] Proyek Pabrik Banyu Wilayah Anyar Guangdong Maoming Binhai mecah Rekor Wektu Konstruksi Paling Singkat kanggo Proyek Serupa ing Provinsi Guangdong

Apa lelungan ewonan mil menyang situs proyek sajrone wabah kasebut kanggo njamin kemajuan proyek kasebut, utawa koordinasi jadwal sing cukup pelanggan kanggo ngrampungake tugas pasokan banyu sajrone proses konstruksi, profesionalisme lan kekuwatan tim teknis proyek HNAC duwe. menang pujian unanimous saka pelanggan. Sajrone periode kasebut, pelanggan mriksa kapabilitas layanan manajemen operasi lan pangopènan cerdas perusahaan, ngakoni tingkat teknologi lan manajemen perusahaan, lan nandatangani kontrak pangopènan proyek kanggo nambah kerjasama.

Miturut karakteristik lan ukuran proyek kasebut, perusahaan kasebut ngedegake Departemen Proyek Banyu Tutul Area Anyar Maoming Binhai Teknologi HNAC, dilengkapi manajer proyek, insinyur pangopènan peralatan, lan insinyur pelatihan teknis kanggo nyedhiyakake layanan pangopènan peralatan proyek, lan nyedhiyakake banyu resik. sesuai karo standar kualitas efluen kanthi rutin layanan perawatan banyu. Ing wektu sing padha, HNAC nyedhiyakake pelatihan teknis kanggo staf sing cocog karo pemilik, lan kerja sama karo para pelanggan kanggo mbangun Pabrik Banyu Wilayah Anyar Binhai dadi perusahaan pasokan banyu ing Maoming.

图片 2 副本

Ing esuk tanggal 14 Desember, upacara pambukaan kelas pelatihan teknis sing tujuane kanggo ningkatake tingkat profesional staf sing relevan minangka bagéan saka layanan pangopènan saiki dianakaké ing Maoming Binhai New Area Water Investment Co., Ltd. (sabanjuré diarani minangka "Perusahaan Investasi Banyu"). Yang Houde, general manager saka perusahaan investasi, Wu Xiaofang, wakil general manager saka operasi cerdas lan pangopènan divisi HNAC, lan Li Donglin, assistant general manager saka divisi conservancy banyu, dirawuhi kegiatan. Upacara kasebut dipimpin dening Cai Tingting, Direktur Departemen Manajemen Terpadu Perusahaan Investasi Air.

图片 3 副本

Yang Houde, general manager saka perusahaan investasi banyu, nuding metu sing perusahaan investasi banyu kudu adhedhasar kabutuhan pembangunan industri banyu ing Area New Binhai, lan usaha kanggo mbangun kualitas dhuwur operasi sumber banyu lan operasi. platform ing Area Anyar Binhai. Sampeyan kudu njupuk layanan pangopènan tanduran banyu sing diwenehake dening HNAC minangka kesempatan kanggo nglatih operasi lan manajemen tanduran banyu lan tenaga penyangga kanggo entuk operasi mandiri sistem pasokan banyu, produksi lan manajemen pangopènan sing aman.

图片 4

Minangka pimpinan teknologi IoT multi-energi, HNAC ditemtokake dadi "mripat lan otak para pamilik", nyedhiyakake layanan manajemen operasi lan pangopènan cerdas kelas siji sing macem-macem lan disesuaikan, lan bebarengan nulis bab anyar ing bisnis pasokan banyu ing Area Anyar Binhai.


 Luwih Bacaan:


Maoming Binhai New Area Water Supply Project (EPC) Pabrik banyu sing mentas dibangun iki dumunung ing persimpangan Maoming Port Avenue lan 325 National Road ing Binhai New Area. Total area pembebasan tanah kira-kira 109 hektar. Skala desain total tanduran banyu yaiku 100 ewu m³ / d. Skala konstruksi proyek iki 50 ewu m³ / d. Proyek kasebut nggunakake sistem cerdas perawatan banyu MTC-3W kanggo ngontrol kabeh proses produksi, nglibatake pirang-pirang jurusan, kalebu perawatan listrik, mekanik, lan banyu. Operasi, operasi, pangopènan, penanganan kesalahan, lan pangopènan peralatan kudu dilengkapi kualifikasi profesional lan luwih akeh personel manajemen Operasi kanthi tingkat akademik, operasi lan katrampilan pangopènan sing dhuwur. HNAC nyedhiyakake layanan pangopènan sing cerdas kanggo pabrik banyu ing Area Anyar Binhai kanthi latihan teknis + pangopènan peralatan kanggo njamin operasi peralatan lan sistem sing efisien lan aman.

Sadurunge: [Retrograde, lelayaran] Proyek Smart Grid HNAC Nauru diwiwiti kanthi lancar

Sabanjure: HNAC Technology kasil mlebu proyek EPC gardu Tanzania

Kategori panas