EN
Kabeh Kategori

News

Omah>News

HNAC mbantu stasiun pompa drainase Biro Pertanian lan Banyu Distrik Huiyang Kelas Pelatihan Ketrampilan Operasi lan Pangopènan Kasil Dianakaké

Wektu: 2021-04-27 Hit 253

Supaya luwih ningkatake kemampuan bisnis lan katrampilan operasional personel operasi lan manajemen stasiun pompa got ing Distrik Huiyang, lan kanggo adaptasi karo kabutuhan pangembangan konservasi banyu ing kahanan anyar. Saiki, Biro Pertanian, Pedesaan lan Konservasi Banyu Distrik Huiyang ing Kutha Huizhou, Provinsi Guangdong (sabanjuré diarani "Biro Pertanian lan Banyu") kursus latihan babagan katrampilan operasi lan pangopènan stasiun pompa got dianakaké ing Yongliang. Kantor Manajemen Diwei ing Distrik Huiyang.
Upacara pembukaan kursus pelatihan dipimpin dening Liu Yaorong, Wakil Direktur Biro Pertanian lan Air Distrik Huiyang, Kota Huizhou, Provinsi Guangdong. Wong sing relevan sing tanggung jawab ing Biro Pertanian lan Banyu, Pemerintahan Rakyat Kutha Liangjing, Pemerintahan Rakyat Kutha Pingtan, Kantor Manajemen Pingtan Diwei, Kali Danshui Kali Danao kanthi total 32 tulang punggung bisnis saka Kantor Manajemen Teknik lan Kantor Manajemen Yongliang Diwei melu ing latihan.

图片 1


Luwih Bacaan:


Unit manajemen proyek konservasi banyu saka Biro Pertanian lan Banyu Distrik Huiyang duwe total 12 stasiun drainase, Kantor Pengelolaan Kali Danao Kali Danshui, Kantor Pengelolaan Dike Yongliang, lan Kantor Pengelolaan Dike Pingtan. Wiwit Januari 2021, Teknologi Huazi nyedhiyakake 12 stasiun saluran banyu ing Distrik Huiyang kanthi inspeksi peralatan, pangopènan rutin lan pangopènan rutin, kalebu pompa banyu, motor, peralatan voltase dhuwur lan sithik, pemantauan lan perlindungan komputer, sistem DC, gerbang lan kerekan. Tes pangopènan lan pencegahan, lan nyedhiyakake layanan kayata tugas mangsa banjir, ngluwari darurat, lan latihan teknis.

图片 2

图片 3

Sadurunge: 181 yuta! HNAC menang tawaran kanggo pasokan lan instalasi peralatan elektromekanik kanggo Stasiun Tenaga Air Kandaji ing Niger

Sabanjure: [Retrograde, lelayaran] Proyek Smart Grid HNAC Nauru diwiwiti kanthi lancar

Kategori panas