EN
Kabeh Kategori

News

Omah>News

Cathetan Pertumbuhan Bisnis Intelligent Operation and Maintenance HNAC: Proyek Pemeliharaan Sistem Listrik, Eksitasi lan DC Beijiao Town Pumping Station

Wektu: 2021-07-07 Hit 169

[Pandhuan]
Ngandelake kaluwihan kabeh rantai industri, platform teknis sing kuwat, tim operasi lan pangopènan profesional, sistem manajemen sing diwasa lan cara operasi lan pangopènan ilmiah, HNAC wis nyedhiyakake konservasi banyu, tenaga hidro, transformasi lan distribusi, jaringan distribusi daya, lingkungan. perawatan banyu pangayoman, lan energi anyar. Pangguna ing lapangan liyane nyedhiyakake layanan operasi, pangopènan lan perbaikan peralatan kanggo mbantu ngatasi masalah kayata personel, manajemen, teknologi, lan keuntungan. HNAC dianugerahi "Produsen Utama Operasi lan Pangopènan Cerdas ing China" ing wulan Juni 2021.

图片 1

Kanggo nglayani pelanggan kanthi luwih apik, HNAC ngadhepi macem-macem kabutuhan produksi energi lan konsumsi energi, lan nggunakake teknologi informasi kayata Internet of Things, data gedhe, lan intelijen buatan, pusat data IoT multi-energi wis dibangun kanggo nggayuh integrasi jero aliran energi lan aliran informasi. Saiki, pusat data wis disambungake menyang atusan situs kanggo ngawal operasi sing aman lan efisien saka tanduran pangguna.

图片 2

Ing 2018, perusahaan nindakake proyek pangopènan sistem listrik, eksitasi lan DC saka 13 stasiun pompa ing Beijiao Town. Kanthi sistem manajemen pangopènan lan pangopènan sing apik lan kualitas profesional sing apik kanggo personel operasi lan pangopènan ing situs, perusahaan kasebut nggunakake teknologi sing paling apik kanggo ngembangake sistem listrik, eksitasi lan DC, lsp. Peralatan kasebut dipriksa lan dirawat kanthi rutin. Ing wektu sing padha, tugas darurat kanggo udan deres lan banjir kanggo entuk respon cepet kanggo kahanan darurat lan njamin operasi sing aman lan stabil saka 13 stasiun pompa. Mulane, juragan menehi kita gelar dhuwur saka pangenalan lan pujian. Sawisé kontrak kadaluwarsa, kang menang Panggonan pisanan ing penawaran lan gawe anyar kontrak pangopènan kanggo electrical, eksitasi lan sistem DC saka 19 stasiun pumping ing Beijiao Town.

Skala proyek

Saka 2018 nganti 2020, proyek operasi lan pangopènan kalebu peralatan kamar distribusi daya saka 13 stasiun pompa, sing jumlahé 23 trafo, 75 lemari voltase dhuwur, 54 lemari voltase rendah, 16 lemari kapasitor, 29 piranti eksitasi lan DC. layar;
Saka 2021 nganti 2023, proyek operasi lan pangopènan bakal ditambah dadi 21 stasiun gerbang lan peralatan kamar distribusi daya ing bangunan konservasi banyu, sing jumlahé ana 31 trafo, 92 lemari voltase dhuwur, 80 lemari voltase rendah, 22 kapasitor. lemari, lan 30 piranti eksitasi lan layar DC.

图片 3 副本

Staffing

Tim pangopènan saiki kasusun saka 9 wong, kalebu 1 pimpinan proyek kanthi gelar tingkat menengah elektromekanik utawa listrik, lan 8 personel pangopènan kanthi sertifikat operasi khusus (listrik).

图片 4

图片 5

Tim Maintenance Ajeg Nglaporake Kondisi Peralatan

Konten Layanan

● Ajeg nindakake inspeksi peralatan, pangopènan, mrikso lan tes pencegahan.

● Tugas darurat lan tanggap darurat kanggo kahanan darurat.

● Dhukungan teknis kayata modifikasi peralatan lan latihan teknis personel sing ana tugas.

● Manajemen cerdas lan kontrol status kesehatan peralatan.

图片 6

Tim Maintenance kanggo pangopènan peralatan

Sadurunge: HNAC Melu ing 12th International Infrastructure Investment and Construction Summit Forum

Sabanjure: [Project News] Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station kasil disambungake menyang kothak kanggo operasi nyoba

Kategori panas