EN
Kabeh Kategori

News

Omah>News

HNAC Melu ing 12th International Infrastructure Investment and Construction Summit Forum

Wektu: 2021-07-24 Hit 173

Saka 22 nganti 23 Juli, "Forum Puncak Investasi Infrastruktur lan Konstruksi Internasional kaping 12" sing disponsori dening Asosiasi Kontraktor Internasional China lan Badan Promosi Perdagangan lan Investasi Macau dianakake ing Macao. Manajer Umum HNAC International Zhang Jicheng, Wakil Manajer Umum Li Na, Asisten Manajer Umum Chu Aoqi, lan Direktur Pemasaran Qiu Jing rawuh ing rapat kasebut.

图片 1

He Yicheng, Kepala Eksekutif Wilayah Administratif Khusus Macao, Fu Ziying, Direktur Kantor Penghubung Komite Pusat Macao, Yao Jian, Wakil Direktur, Ren Hongbin, Asisten Menteri Perdagangan, Liu Xianfa, Komisioner Khusus Kantor Komisioner Kamentrian Luar Negeri ing Macao, Gao Kaixian, Ketua Dewan Legislatif Wilayah Administratif Khusus Macao, lan utusan diplomatik saka 42 negara ing China lan kepala lembaga keuangan internasional mimpin upacara pembukaan. saka forum. Minangka acara industri sing paling berpengaruh ing bidang investasi lan konstruksi infrastruktur internasional saiki, forum iki dianakake kanthi tema "Bergandengan Tangan kanggo Promosi Pembangunan Anyar Kerjasama Infrastruktur Internasional" lan dianakake kanthi kombinasi metode online lan offline, narik kawigaten peserta saka 71 negara lan wilayah. Luwih saka 1,300 wong saka luwih saka 500 unit ing wilayah kasebut rawuh kanggo ngrembug masalah kayata kesempatan anyar kanggo pangembangan industri ing jaman pasca-epidemi, pembangunan ijo, lan inovasi finansial.

Ing pidato ing upacara pembukaan, He Yicheng nyatakake yen Forum Infrastruktur Internasional wis berkembang dadi platform penting kanggo ngembangake pambangunan "Sabuk lan Dalan" lan nambah kerjasama antarane China lan negara-negara sing nganggo basa Portugis ing bidang infrastruktur. China Unicom lan aturan lan standar "Soft Unicom" nyumbang kekuwatane.

图片 2

He Yicheng, Kepala Eksekutif Wilayah Administratif Khusus Macao, menehi pidato

Ngadhepi dampak epidemi radhang paru-paru mahkota anyar, Ren Hongbin nganjurake supaya negara-negara ningkatake interkoneksi infrastruktur regional, entuk keuntungan pelengkap, negosiasi konstruksi bebarengan, lan nuduhake asil; nginovasi model investasi lan pembiayaan, nggedhekake saluran pembiayaan infrastruktur; ningkataké pembangunan ijo, lan inovasi kanggo mimpin construction infrastruktur anyar

图片 3

Asisten Menteri Perdagangan Ren Hongbin nggawe pidato

Ing rapat kasebut, Fang Qiuchen, ketua Kamar Dagang China kanggo Kontraktor Asing, mimpin rilis Indeks Pembangunan Infrastruktur Nasional "Sabuk lan Jalan" (2021) lan Laporan Indeks Pembangunan Infrastruktur Nasional "Sabuk lan Jalan" (2021). ), supaya industri bisa nangkep Tren lan kesempatan pasar infrastruktur internasional ing jaman pasca-epidemi nyedhiyakake referensi lan dhukungan intelektual sing terkenal.

图片 4

Fang Qiuchen, Presiden Asosiasi Kontraktor Internasional China, Pimpinan Forum

Sajrone periode kasebut, wakil lan tamu HNAC nindakake komunikasi lan ijol-ijolan sing jero babagan risiko lan tantangan sing diadhepi pembangunan infrastruktur ing negara "Sabuk lan Dalan" ing kahanan anyar, lan bareng-bareng ngrembug babagan cara ngetrapake energi, lingkungan. perlindungan, konservasi banyu, lan informasi industri ing mangsa ngarep. Gabung pasukan ing lapangan kanggo ngiyataken kerjasama lan ningkataké implementasine saka proyek liyane koperasi. Ing wektu sing padha, dheweke uga nuduhake pengalaman karo utusan ing China saka Kenya, Senegal, Angola, Peru, Zimbabwe lan negara liya babagan topik kayata konstruksi energi, manajemen lan kontrol operasi lan pangopènan, lan keamanan banyu deso. Minangka perusahaan teknologi dhuwur kanthi teknologi IoT multi-energi minangka inti, HNAC bakal efektif sesambungan karo pamrentah, perusahaan lan pihak liyane babagan teknologi, produk lan layanan, lan njelajah dalan anyar lan langkah-langkah anyar kanggo kerjasama internasional kanggo promosi bareng. Kerjasama infrastruktur internasional bisa nyumbang kanggo pembangunan sing berkualitas lan lestari.

图片 5

Foto Kelompok Peserta HNAC

Sadurunge: Présidhèn Républik Afrika Tengah Ndhèrèkaké Upacara Rampungé Pembangkit Listrik Tenaga Air Boali 2

Sabanjure: Cathetan Pertumbuhan Bisnis Intelligent Operation and Maintenance HNAC: Proyek Pemeliharaan Sistem Listrik, Eksitasi lan DC Beijiao Town Pumping Station

Kategori panas