EN
Kabeh Kategori

News

Omah>News

HNAC Melu ing Ekspo Ekonomi lan Perdagangan China-Afrika kaping 2

Wektu: 2021-09-30 Hit 160

Saka 26 nganti 29 September 2021, Ekspo Ekonomi lan Perdagangan China-Afrika kaping pindho kanthi tema "Titik Awal Anyar, Kesempatan Anyar lan Perbuatan Anyar" sing disponsori dening Kementerian Perdagangan lan Pemerintah Provinsi Hunan dianakake ing Changsha, Hunan. Pak Yang Jiechi, Komite Pusat Partai Komunis Tiongkok, anggota Politbiro lan Direktur Kantor Komite Pusat Urusan Luar Negeri, rawuh ing upacara pambuka lan ngaturake pidato. Wang Xiaobing,Presiden Huaneng Automation Group, Mr. Zhou Ai, Vice President HNAC Technology Co.,Ltd, Mr. Zhang Jicheng, General Manager HNAC Technology International, lan Liu Liguo, General Manager HNAC International ( Hong Kong), kabeh melu ing "Forum Kerjasama Infrastruktur China-Afrika" lan serangkaian kegiatan forum tema kayata "Konferensi Promosi Khusus kanggo Negara-negara Afrika" lan "Forum Kerjasama Energi Baru China-Afrika 2021" sing ditindakake diskusi jero. karo para tamu babagan pemulihan lan pangembangan kerjasama infrastruktur China-Afrika ing jaman pasca-epidemi.

图片 1

 Wang Xiaobing, Presiden Huaneng Automation Group, menehi pidato kanthi tema "Model Kerjasama Inovatif lan Afrika Hijau Terang" ing "Forum Kerjasama Energi Baru China-Afrika 2021". Dheweke nyatakake yen ana kekurangan listrik ing Afrika, utamane ing wilayah sub-Sahara sing jumlah wong sing ora duwe listrik ngluwihi 50%, lan diiringi masalah lingkungan lan sanitasi sing serius. Dheweke ngusulake nggunakake semangat Silk Road minangka pandhuan, kanthi pangembangan energi ijo minangka inti, liwat model bisnis sing inovatif, njelajah perdagangan barter, lan nggunakake sumber daya alam sing sugih ing Afrika kanggo ngrumusake rencana energi sing paling cocog kanggo Pangembangan Afrika, supaya bisa ningkatake pangembangan ekologi Afrika sing sehat.

图片 2

HNAC minangka unit anggota utama Kamar Dagang Kontraktor Asing China lan unit wakil ketua Asosiasi Perusahaan Provinsi Hunan kanggo Kerjasama Ekonomi Asing. Sajrone pirang-pirang taun, kita wis setya ngetrapake strategi nasional "Sabuk Sabuk, Siji Dalan", nggedhekake lapangan energi, lan ningkatake pambangunan infrastruktur lan pitulungan teknis ing negara lan wilayah berkembang.
Ing Ekspo Ekonomi lan Perdagangan China-Afrika iki, HNAC minangka unit resepsi mitra Republik Afrika Tengah, Republik Niger, lan Republik Gabon, nggunakake kombinasi mode online lan offline kanggo promosi konten sing relevan saka pameran iki menyang duta besar lan pejabat saka pirang-pirang negara Nggawe saluran enggo bareng informasi kanggo kerjasama ing luar negeri lan mbukak jagad sing luwih jembar. HNAC uga nganakake komunikasi lan negosiasi sing jero karo luwih saka sepuluh perusahaan domestik lan manca ing bidang energi anyar, infrastruktur anyar, perlindungan lan tata kelola lingkungan, lan tekan luwih saka 20 niat kerjasama ing proyek internasional sing lagi dibangun lan direncanakake sajrone pameran kasebut. .

Sadurunge: Ana

Sabanjure: Kabar apik | HNAC Technology Co.,Ltd menangaké tawaran kanggo Guangdong Yuehai Wulan Nuclear Water Plant Project

Kategori panas