EN
Kabeh Kategori

News

Omah>News

HNAC Technology kasil mlebu proyek EPC gardu Tanzania

Wektu: 2023-02-16 Hit 136

Ing 10 am wektu lokal tanggal 14 Februari, Tanzania, upacara penandatanganan kontrak proyek seri perbaikan jaringan listrik sing dianakake dening Kementerian Energi Tanzania dianakake ing istana presiden Dar es Salaam. Presiden Samia Hassan Suluhu nyekseni penandatanganan kasebut lan menehi pidato penting.

Minangka pemenang tawaran, HNAC Technology diundang kanggo melu ing acara kasebut. Miao Yong, direktur proyek Perusahaan Internasional, lan Pak Chande, manajer umum Tanzania Electric Power Company (TANESCO) nandatangani kontrak EPC gardu ing situs kasebut.

图片 1

Sawise upacara kasebut, Presiden Hassan ngucapake pidato khusus, menehi pangarep-arep kanggo sawetara proyek kekuwatan sing ditandatangani wektu iki. Dheweke ujar manawa proyek tenaga strategis sing saiki ditindakake ing saindenging negara bakal nggawe Tanzania dadi negara kekuwatan utama ing wilayah kasebut.

Upacara penandatanganan kasebut uga dirawuhi dening Menteri Energi Tanzania, Menteri Pertambangan, Menteri Pertahanan lan pejabat senior pemerintah liyane.

Teknologi HNAC mesthi penting banget kanggo pangembangan pasar Afrika lan ijol-ijolan lan kerjasama karo Tanzania lan negara-negara Afrika liyane wiwit ilmu pengetahuan lan teknologi. Penandatanganan sukses proyek EPC gardu Tanzania wis nggawe dhasar sing apik kanggo pangembangan Teknologi HNAC ing pasar Afrika ing mangsa ngarep.

Sadurunge: [Kabar Apik] HNAC Maoming Binhai Proyek Layanan Perawatan Perusahaan Investasi Banyu Keran Anyar Diluncurake kanthi Resmi

Sabanjure: Ana

Kategori panas