EN
Kabeh Kategori

News

Omah>News

Présidhèn Républik Afrika Tengah Ndhèrèkaké Upacara Rampungé Pembangkit Listrik Tenaga Air Boali 2

Wektu: 2021-08-12 Hit 191

Tanggal 11 Agustus 2021, pemugaran lan pambangunan Stasiun Tenaga Air Boali 2, stasiun tenaga air paling gedhe ing Republik Afrika Tengah sing ditindakake dening HNAC, dianakake ing situs proyek ing Kutha Boali, Provinsi Umberambako, Republik Afrika Tengah.

图片 1

Presiden Republik Afrika Tengah Faustin Alchange Tuvadra, Ketua Majelis Nasional Sarangi, Perdana Menteri Henry-Marie Dondela, Duta Besar Cina kanggo Afrika Tengah Chen Dong, Penasihat Cina kanggo Kantor Kerjasama Bisnis China-Afrika Gao Tiefeng , Iris, wakil saka Grup Bank Pembangunan Afrika, Menteri Energi lan Pembangunan Banyu, Gubernur lan Wakil Gubernur Provinsi Umberram Bako, Ketua Misi Kutha Boali lan Anggota Parlemen, Manajer Umum Perusahaan Listrik China-Afrika lan Pejabat sing gegandhengan, wakil saka China Gezhouba Group, HNAC Technology Co., Ltd, Shanxi Construction Investment Group lan pihak Agencies liyane, pejabat saka Boali City lan wakil saka massa rawuh upacara. Disaksikan dening luwih saka 300 utusan saka macem-macem negara lan warga lokal, Presiden Tuvadela miwiti operasi pembangkit listrik kanthi siji klik, lan media mainstream lokal kayata Televisi Nasional Afrika Tengah, "Zango Afrika", lan Badan Berita Nasional Afrika Tengah nyusul lan nglaporake. ing wektu nyata. Manajer Proyek HNAC Yang Xian diundang kanggo rawuh ing upacara rampung atas jenenge perusahaan lan nampa "Medali Presiden" sing dianugerahi Presiden Republik Afrika Tengah.

Upacara Penghargaan

图片 2 副本

Presiden Tuvadela ngaturake pidato ing upacara kasebut, kanthi seneng ngucapake salam kanggo ngrampungake proyek Boali 2 kanthi jadwal lan kualitas. Ngandika, operasi pembangkit listrik proyek wis ngrampungake masalah kelistrikan warga lan entuk manfaat kanggo warga. Iki minangka bukti kekancan sing langgeng ing antarane negara loro kasebut. Dheweke kanthi tulus ngucapake matur nuwun marang perusahaan China kanggo dhukungan konstruksi sing diwenehake menyang Republik Afrika Tengah, lan ngalembana kerja keras para peserta proyek.

图片 3 副本

Presiden Tuvadela Priksa Proyek Boali 2

图片 4

图片 5

Presiden Tuvadra Miwiti Operasi Pembangkit Listrik kanthi siji Klik

Republik Afrika Tengah minangka negara sing dikurung daratan ing tengah bawana Afrika lan salah sawijining negara sing paling maju ing donya. Tingkat jangkoan sumber daya nasional mung 8%, lan tingkat pasokan tenaga modal mung 35%. Stasiun PLTA Boali 2 dumunung ing Kutha Boali, Provinsi Umberambako, Afrika Tengah. Pembangkit listrik kasebut wis beroperasi nganti pirang-pirang dekade wiwit rampung. Komponen kasebut saya tuwa banget, kesalahan asring kedadeyan, lan efisiensi pembangkit listrik ora cukup, sing ora bisa njamin kabutuhan listrik saben dinane warga lokal. . Ing 2016, Bank Pembangunan Afrika mutusake kanggo menehi pitulung marang pamrentah China lan Afrika kanggo rekonstruksi stasiun tenaga listrik 10 MW lan saluran transmisi ing tahap pertama Stasiun Tenaga Air Boali 2 lan pambangunan tahap kaping pindho.

图片 6

Proyek Panorama View

Proyek kasebut diwiwiti ing Februari 2019 lan rampung ing 11 Agustus 2021. Sajrone pambangunan proyek kasebut, wis ngalami akeh tes kayata epidemi, perang, lan darurat, nanging tim proyek ora nate kacau, diatur kanthi ilmiah, lan ngatasi. kangelan karo semangat dhuwur-spirited kanggo mesthekake Gamelan completion saka project.

图片 7

Rampung lan komisi resmi proyek kasebut ora mung nambah kahanan kekurangan tenaga lokal, nanging uga nduwe pengaruh positif ing lingkungan investasi, bisnis lan lapangan kerja ing Afrika Tengah, nyepetake stabilitas sosial lan ningkatake pembangunan ekonomi. Iki minangka proyek mata pencaharian utama ing Republik Afrika Tengah. .
Ing mangsa ngarep, HNAC lan personel teknis bakal terus dipasang ing situs kasebut kanggo nyedhiyakake layanan operasi, pangopènan lan teknis kanggo proyek kasebut.


Luwih Bacaan

    Republik Afrika Tengah dumunung ing tengah bawana Afrika, wewatesan karo Kamerun ing sisih kulon, Sudan ing sisih wétan, Chad ing sisih lor, lan Kongo (Kinshasa) lan Kongo (Brazzaville) ing sisih kidul, kanthi wilayah daratan. saka 623,000 kilometer persegi. Afrika Tengah dumunung ing tlatah tropis kanthi iklim panas. Bedane suhu ing saindhenging taun cilik (suhu rata-rata taunan yaiku 26°C), nanging bedane suhu awan lan wengi gedhe. Sakabehe taun dipérang dadi mangsa garing lan mangsa udan. Mei-Oktober minangka mangsa udan, lan Nopember nganti April minangka mangsa garing. Curah udan taunan rata-rata 1000-1600 mm, sing mboko sithik mudhun saka kidul nganti lor. Afrika Tengah sugih ing sumber banyu. Kali utama kalebu Kali Ubangi lan Kali Wam. Iki minangka salah siji saka 49 negara paling maju sing diumumake dening Perserikatan Bangsa-Bangsa. Luwih saka 67% pedunung urip ing sangisore garis kemiskinan, lan pedunung sing nyambut gawe udakara 74% saka tenaga kerja nasional. Afrika Tengah didominasi dening tetanèn lan peternakan, kanthi sumber daya alam sing relatif akeh, infrastruktur industri banget lan mundur, pangembangan ekonomi nasional sing alon, lan luwih saka 80% produk industri lan kabutuhan saben dina gumantung ing impor.

Sadurunge: Kabar apik | HNAC Technology Co.,Ltd menangaké tawaran kanggo Guangdong Yuehai Wulan Nuclear Water Plant Project

Sabanjure: HNAC Melu ing 12th International Infrastructure Investment and Construction Summit Forum

Kategori panas