EN
Kabeh Kategori

News

Omah>News

[Project News] Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station kasil disambungake menyang kothak kanggo operasi nyoba

Wektu: 2021-06-21 Hit 165

Ing 18 Juni, situs proyèk demonstrasi panyimpenan energi baterei fase kapindho saka Hunan Power Grid-Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station, sing dibangun dening HNAC, kasil disambungake menyang kothak kanggo operasi nyoba.
图片 1

Proyek Stasiun Tenaga Penyimpanan Tenaga Chenzhou Jiucaiping nggunakake ruang terbuka ing gardu sing ana minangka situs konstruksi. Skala konstruksi yaiku 22.5MW/45MWh ing sisih 10kV AC. Iki nggunakake teknologi panyimpenan energi elektrokimia lan tata letak "kabin prefabrikasi lengkap". Teknologi Huazi nyedhiyakake produk lan layanan sing gegandhengan karo proyek kasebut.

图片 2

Rampung proyek wis nemen nambah tingkat konsumsi energi anyar ing provinsi, lan nambah kapasitas sumber daya saka Hunan Power Grid sak jam mbukak puncak, kang bisa moderately alon investasi infrastruktur kothak daya lan duwe kemampuan kanggo ndhukung dilut. safety lan stabilitas saka kothak daya.


Luwih Bacaan:


Konstruksi proyek demonstrasi panyimpenan energi baterei fase kapindho Hunan Power Grid diwiwiti ing Oktober 2020, kanthi skala total 60MW/120MWh. Bakal nggunakake rencana akses papat situs (7.5MW, 10MW, 20MW, 22.5MW), tingkat voltase akses 10kV. Papat stasiun daya panyimpenan energi proyek iki wis sijine menyang operasi siji sawise liyane, lan bakal ngawula kothak daya bebarengan karo telung stasiun daya panyimpenan energi Furong, Langli, lan Yannong ing phase pisanan, kang bakal nemen nambah daya. kemampuan kothak kanggo nampa energi dianyari, ngiyataken regulasi kothak daya, lan ndhukung provinsi.
Sajrone periode Rencana Lima Taun kaping 14, sambungan kothak sing aman lan konsumsi energi anyar bakal nggawe kahanan sing cocog kanggo pangembangan energi sing bisa dianyari kanthi kuat, lan penting banget kanggo ningkatake operasi jaringan listrik sing aman lan stabil, sumber daya. tingkat njamin saka Hunan Power Grid, lan pembangunan ekonomi wilayah layanan.

Sadurunge: Cathetan Pertumbuhan Bisnis Intelligent Operation and Maintenance HNAC: Proyek Pemeliharaan Sistem Listrik, Eksitasi lan DC Beijiao Town Pumping Station

Sabanjure: 181 yuta! HNAC menang tawaran kanggo pasokan lan instalasi peralatan elektromekanik kanggo Stasiun Tenaga Air Kandaji ing Niger

Kategori panas