EN
Kabeh Kategori

News

Omah>News

[Retrograde, lelayaran] Proyek Smart Grid HNAC Nauru diwiwiti kanthi lancar

Wektu: 2021-04-23 Hit 235

Ing awal April, anggota tim proyek Smart Grid saka HNAC Nauru teka ing negara pulo Pasifik Kidul Republik Nauru kanthi pesawat charter gabungan kanggo proyek Pasifik Kidul sing diatur dening China Harbour lan Administrasi Penerbangan Keempat saka Komunikasi China. Proyek jaringan pinter jaban rangkah pisanan perusahaan kasebut resmi diwiwiti taun iki. Bisnis tekan dhuwur anyar.

图片 1 副本


Luwih Bacaan


Nauru Smart Grid Project dibantu dening Asian Development Bank (ADB) lan minangka kontrak umum gabungan China Harbour-Huazi Technology-Rising Sun. Iku kalebu 6.9MW photovoltaic, 5MW/2.5MWh sistem panyimpenan energi baterei, 5 generator diesel lan siji stasiun switch 11kV. Kanggo proyek kasebut, HNAC tanggung jawab kanggo desain lan pasokan sakabèhé peralatan listrik utama, dene anak perusahaan Great New Energy tanggung jawab kanggo manajemen ing situs lan instalasi lan komisi sakabèhé.

图片 2 副本

Sadurunge: HNAC mbantu stasiun pompa drainase Biro Pertanian lan Banyu Distrik Huiyang Kelas Pelatihan Ketrampilan Operasi lan Pangopènan Kasil Dianakaké

Sabanjure: [Kabar Apik] HNAC Maoming Binhai Proyek Layanan Perawatan Perusahaan Investasi Banyu Keran Anyar Diluncurake kanthi Resmi

Kategori panas