EN
Kabeh Kategori

Saklar Luar Ruangan (Stasiun)

Omah>Supplier Produk>Set Lengkap Peralatan Mekanik lan Listrik>Saklar Luar Ruangan (Stasiun)

1
2
3
4
5
6
Saklar Luar Ruangan (Stasiun)
Saklar Luar Ruangan (Stasiun)
Saklar Luar Ruangan (Stasiun)
Saklar Luar Ruangan (Stasiun)
Saklar Luar Ruangan (Stasiun)
Saklar Luar Ruangan (Stasiun)

Saklar Luar Ruangan (Stasiun)


Panggonan ing ngendi switchgear stasiun booster nampa lan nyebarake energi listrik sing diasilake saka set hydro-generator, lan piranti distribusi daya voltase dhuwur nyedhiyakake daya menyang kothak utawa titik beban sawise diunggahake. Iku kasusun saka trafo, switchgear, ngisolasi switch, mutual induktor, penahan kilat, piranti busbar lan struktur bangunan sing gegandhengan. Iki ditularake liwat jarak sing adoh liwat switchyard.

Bisa dipérang dadi rong kategori: piranti distribusi daya ruangan lan njero ruangan miturut lokasi instalasi peralatan listrik. Peralatan listrik 110kV lan 220kV disusun ing pabrik nalika digabungake karo karakteristik tata letak stasiun PLTA, lan macem-macem jarak jarak luwih cilik tinimbang tata letak ruangan, saengga wilayah kasebut uga cilik. Biaya konstruksi sipil luwih dhuwur tinimbang tata letak ruangan, lan wektu konstruksi luwih suwe, nanging ora kena pengaruh cuaca sing ala. Kadhangkala kanggo nyuda biaya konstruksi, bagean saka peralatan isih diselehake ing njaba pabrik.

Kirim priksaan
Pambuka Product

Pengenalan singkat struktur stasiun switch boost:

1. High-voltage Circuit Breaker: Bisa Cut mati lan nyambungake ora mbukak lan mbukak sapunika baris lan macem-macem peralatan electrical nalika sistem operasi biasane; Supaya kanggo nyegah ngembangaken orane katrangan saka Laka, Bisa kerjo bareng karo njamin relay kanggo cepet Cut mati saiki fault nalika sistem gagal;
2. Ngalih Isolasi voltase dhuwur: Kanggo njamin keamanan peralatan lan piranti listrik voltase dhuwur nduweni peran ing pamisahan antarane sirkuit sajrone karya pangopènan, saklar isolasi mung bisa mbukak lan nutup sirkuit tanpa beban, lan ora duwe fungsi pemadam busur;
3. Transformator Saiki: Ngonversi saiki dhuwur menyang saiki kurang proporsional. Sisih utami trafo saiki disambungake menyang sistem utami, lan sisih sekunder disambungake menyang alat ukur, proteksi relay, lsp;
4. Transformer Tegangan: Kanggo tujuan proteksi, pangukuran, lan instrumentasi, diowahi voltase dhuwur dadi tegangan sekunder standar 100V utawa luwih murah miturut hubungan proporsional;
5. Penangkal Kilat: Sing digunakake kanggo nglindhungi macem-macem peralatan listrik ing sistem tenaga saka karusakan sing disebabake dening overvoltage kilat, overvoltage operasi, lan overvoltage transien frekuensi daya. Arrester biasane disambungake ing antarane kabel urip lan lemah, sing disambungake sejajar karo peralatan sing dilindhungi.

1 wulan
2
3 wulan
4 wulan
5 wulan
6 wulan
PANALITEN
Product Related