EN
Kabeh Kategori

Transformer Daya

Omah>Supplier Produk>Set Lengkap Peralatan Mekanik lan Listrik>Transformer Daya

主图-首要显示
不显示在详图里
1
2
3
4
5
Transformer Daya
Transformer Daya
Transformer Daya
Transformer Daya
Transformer Daya
Transformer Daya
Transformer Daya

Transformer Daya


1. Trafo daya nggunakake prinsip induksi elektromagnetik kanggo ngowahi energi listrik sing diasilake dening voltase hydro-generator (saiki gedhe) dadi voltase sing luwih dhuwur (saiki cilik) lan ngirimake menyang sistem tenaga, sing bisa nyuda mundhut daya. transmisi liwat long jarak, lan iku salah siji saka peralatan electrical utama ing stasiun PLTA.

Tegangan sisih ngisor trafo daya yaiku output voltase sing dirating dening hydro-generator, lan voltase sisih dhuwur saka trafo daya yaiku voltase dirating sing disambungake menyang jaringan listrik.

2. Klasifikasi trafo daya:
A. Dipérang dadi trafo telung fase lan trafo fase siji miturut jumlah fase;
B. Iki dipérang dadi trafo loro nduwurke tumpukan lan trafo telung nduwurke tumpukan miturut TCTerms nduwurke tumpukan.

Perusahaan kita bisa nyedhiyakake macem-macem spesifikasi lan model trafo miturut syarat pelanggan.

Kirim priksaan
Pambuka Product

1. Cara pendinginan trafo daya intrusi minyak:
(1) Sirkulasi lenga alami lan pendinginan alami (jinis pendinginan intrusi minyak);
(2) Pendingin udara sirkulasi lenga alami (pendingin udara sing nyerang lenga);
(3) Peksa lenga sirkulasi cooling banyu;
(4) Peksa lenga sirkulasi cooling online;

2. Jaminan kinerja trafo daya:
(1) Munggah suhu: Munggah suhu maksimum lenga trafo lan windings ora bisa ngluwihi nilai kasebut ing kahanan operasi normal;
(2) Efisiensi: Efisiensi trafo ora bisa luwih murah tinimbang nilai sing ditemtokake nalika beban dirating, voltase dirating lan faktor daya dirating operasi;
(3) Mundhut tanpa mbukak: Mundhut trafo ora bisa ngluwihi nilai sing dijamin ing operasi tanpa mbukak;
(4) Mundhut beban: Mundhut trafo ora bisa ngluwihi nilai sing dijamin nalika beban dirating, voltase dirating lan faktor daya sing dirating;
(5) Swara: Swara ora bisa ngluwihi nilai sing ditemtokake nalika trafo mlaku ing kahanan sing dirating.

1
2
3 wulan
4 wulan
5 wulan
6 wulan

PANALITEN
Product Related