EN
Kabeh Kategori

Kustomisasi Sistem SCADA

Omah>Supplier Produk>Kustomisasi Sistem SCADA

1-首要显示图片
2
3
4
5
6
7
8
Sistem Monitoring Komputer HZ3000 (Sistem SCADA)
Sistem Monitoring Komputer HZ3000 (Sistem SCADA)
Sistem Monitoring Komputer HZ3000 (Sistem SCADA)
Sistem Monitoring Komputer HZ3000 (Sistem SCADA)
Sistem Monitoring Komputer HZ3000 (Sistem SCADA)
Sistem Monitoring Komputer HZ3000 (Sistem SCADA)
Sistem Monitoring Komputer HZ3000 (Sistem SCADA)
Sistem Monitoring Komputer HZ3000 (Sistem SCADA)

Sistem Monitoring Komputer HZ3000 (Sistem SCADA)



Sistem pemantauan komputer HZ3000 minangka sistem pemantauan latar mburi generasi anyar sing cocog karo standar SCADA lan nggabungake pemantauan lan akuisisi data. Utamane kalebu telung cara ngawasi: ngawasi stasiun pabrik, kontrol terpusat remot, lan ngawasi layanan awan, kanthi fungsi ngawasi macem-macem kayata tampilan data wektu nyata, analisis statistik, panyimpenan data massive, diagnosis kesalahan, lan peringatan dini.


Sistem pemantauan komputer HZ3000 wis digunakake ing stasiun tenaga air, gardu, stasiun tenaga fotovoltaik, stasiun pompa, perawatan banyu tap, perawatan limbah lan lapangan liyane. Fitur utama yaiku: struktur jaringan sing cetha, kinerja keamanan sing dhuwur; divisi wewenang sing jelas, manajemen sing trep; antarmuka reserved, kaukur apik; protokol standar, kompatibilitas kuwat; sistem macem-macem, support kanggo salib-platform.

Kirim priksaan
Pambuka Product

Instalasi sistem pemantauan komputer HZ3000 kalebu versi desain, versi mlaku lan paket piranti lunak instalasi database. Versi desain wis diinstal ing workstation engineer, lan pangguna bisa bebas ngatur layar konfigurasi, konfigurasi komunikasi lan modul liyane. Peralatan liyane saka kabeh stasiun kudu nginstal versi mlaku kanggo nindakake koleksi data lan operasi ngawasi. Paket piranti lunak instalasi database kudu diinstal ing server database, sing tanggung jawab kanggo nyimpen data sajarah, cathetan operasi lan informasi liyane ing stasiun.

Sistem pemantauan HZ3000 ngrampungake operasi kayata prosedur wiwitan lan mateni, ngawasi garis, ngawasi unit, lan setelan parameter liwat operasi pengumpulan data lan ngawasi sing tundhuk karo standar SCADA; Manajemen terpusat subsistem otomatisasi ing situs lan subsistem manajemen informasi diwujudake liwat pusat kontrol terpusat regional; Nyadari panyimpenan data sing akeh, pertambangan data lan analisis liwat platform layanan awan.

未 标题 -1
4
5
6
7
8

PANALITEN
Product Related