EN
Kabeh Kategori

Proyek Gardu Induk

Omah>Kontraktor Teknik>Proyek Gardu Induk

Proyek Gardu Induk

Proyek Gardu Induk


Kita nindakake proyek rekayasa gardu transformator EPC, nyedhiyakake trafo, switch gear, sirkuit vakum, peralatan shockproof lsp. Kita uga nindakake instalasi peralatan, debugging lan pelatihan teknis kanggo operator.
Kita bisa ngrancang lan mbangun stasiun ngalih, stasiun kompensasi seri, saluran transmisi; nyedhiyakake layanan pemutus sirkuit ruangan lan instalasi switchgear lan debugging.   

Kirim priksaan
Aplikasi kasebut
peternakan angin terpusat
Ladang angin sing sebagian desentralisasi
Kecamatan Residen
Transformasi publik kutha
rame ing tengah kutha
Manufaktur mobil
Metallurgy wesi lan baja
Konstruksi lan real estate
Pasokan listrik konstruksi, lsp
Proyek tipikal
  • 1. 金驰能源材料有限公司110kV变电站EPC总承包副本
    Proyek Kontrak EPC Gardu 110kV kanggo Jinchi Energy and Material Co., Ltd.

    Kapasitas proyek iki yaiku 1 × 40 MVA + 1 × 31.5MVA. HNAC nyedhiyakake proyek kasebut kanthi desain, produksi peralatan, instalasi lan layanan komisioning lan ngrampungake transmisi daya siji-wektu kanggo proyek kasebut sajrone 6 wulan.

  • d5ab346746deb94d004ca648b8ab05c 副本
    Gardu induk 90kV/10 kV SOMETA, Senegal

    Gardu 90kV/10kV SOMETA dumunung ing Dakar, ibukutha Senegal. Gardu induk kasebut kudu ngrampungake rong baris mlebu 90kV, 6 garis metu kanggo 10kV, lan instalasi lan komisioner peralatan trafo utama 8 MVA.

  • 手机型号去掉-3.青海湘和有色金属有限责任公司整体技术升级改造110kV变电站项目 副
    Sakabèhé Technical Upgrade lan Transformasi 110kV Substation Project

    Proyek iki minangka proyek konstruksi gardu 110kV kanggo upgrade lan transformasi sakabèhé Qinghai Xianghe Nonferrous Metals Co., Ltd., perawatan tailing peleburan seng sing ora mbebayani lan pemulihan logam sing larang regane. HNAC nyedhiyakake desain utama lan sekunder, proteksi, pangukuran lan kontrol kabeh stasiun, pasokan sistem lan instalasi produk lan komisioning, proyek kasebut kasil diluncurake sawise ngrampungake transformasi lan konstruksi kabeh stasiun sajrone 3 wulan.

  • 4. 瓮安龙马磷业110kV变电站项目 副本
    Proyek Gardu Induk Industri Fosfor Weng'an Longma 110kV

    Proyek iki minangka proyek konstruksi gardu induk 110kV kanggo panggunaan lengkap gas buntut fosfor kuning saka Longma Phosphorus Industry Co., Ltd. sistem ing situs iki. Proyèk iki kasil ngoperasikaké lan ngirim listrik sawisé renovasi lan konstruksi telung sasi.

PANALITEN

Kategori panas