EN
Kabeh Kategori

Katup Inlet Turbin

Omah>Supplier Produk>Set Lengkap Peralatan Mekanik lan Listrik>Katup Inlet Turbin

1
2
3
4
5
6
Katup Inlet Turbin saka Katup Kupu, Katup Bunder lan Katup Gerbang
Katup Inlet Turbin saka Katup Kupu, Katup Bunder lan Katup Gerbang
Katup Inlet Turbin saka Katup Kupu, Katup Bunder lan Katup Gerbang
Katup Inlet Turbin saka Katup Kupu, Katup Bunder lan Katup Gerbang
Katup Inlet Turbin saka Katup Kupu, Katup Bunder lan Katup Gerbang
Katup Inlet Turbin saka Katup Kupu, Katup Bunder lan Katup Gerbang

Katup Inlet Turbin saka Katup Kupu, Katup Bunder lan Katup Gerbang



Kanggo nyegah kacilakan saka ngembangaken, overhauling utawa shutting mudhun kanggo dangu, tutup welingan utama kudu diinstal ing ngarepe turbin.
Umume kudu nginstal katup ing ngarep turbin nalika pipa baja dicabang kanggo nyedhiyakake banyu, lan sawetara unit utawa pipa pangalihan tekanan dawa banget.

Fungsine:

1. Blok aliran banyu nalika mriksa turbin lan mrikso;
2. Ngurangi bocor banyu saka unit nalika turbin dipateni;
3. Nutup tutup welingan kanggo nyegah unit saka oncat nalika guide vane gagal.

Kirim priksaan
Pambuka Product

Katup inlet turbin kalebu telung jinis:

1. Katup kupu cocok kanggo turbin Francis.

2. Klep bundher cocok kanggo unit jinis impuls dhuwur

3. Gate tutup digunakake ing kurang biaya, lan biasane kanggo Unit cilik

Ana papat mode operasi: manual, listrik, tekanan lenga lan tekanan banyu.

Katup kupu-kupu palu lan tutup bunder digunakake tekanan lenga utawa tekanan banyu nalika mbukak, lan gumantung ing palu abot kanggo nutup kanthi otomatis nalika ditutup. Tumindak kasebut dipercaya lan wektu nutup bisa diatur. Iki digunakake sacara wiyar ing saiki.


1 wulan
2 wulan
3 wulan
4 wulan
5 wulan
6 wulan
PANALITEN
Product Related