EN
сите категории

Склопки со среден напон и висок напон

Дома>Добавувач на производи>Комплетни комплети на механичка и електрична опрема>Склопки со среден напон и висок напон

1-首要显示图
2
3
4
5
6
Склопки со среден напон и висок напон
Склопки со среден напон и висок напон
Склопки со среден напон и висок напон
Склопки со среден напон и висок напон
Склопки со среден напон и висок напон
Склопки со среден напон и висок напон

Склопки со среден напон и висок напонВисоконапонските комплетни комплети опрема главно се користат за контрола и заштита на електроенергетските системи (вклучувајќи електрани, трафостаници, преносни и дистрибутивни линии, индустриски и рударски претпријатија и други корисници). Дел од енергетската опрема или водовите може да се стават во или надвор од работа според потребите на работата на мрежата, или може да се користат во случај на откажување на енергетската опрема или линијата, неисправниот дел брзо се отстранува од електричната мрежа, за да се обезбедуваат нормално функционирање на делот од електричната мрежа без дефекти и безбедноста на опремата и персоналот за работа и одржување.

Нисконапонските комплетни комплети на опрема широко се користат во дистрибуција на електрична енергија, електричен погон и опрема за автоматска контрола на нисконапонските системи во електраните.

Поднесете истрага
производ вовед

Сериските производи ја користат комбинацијата на структурни делови како основна рамка. Сите структурни компоненти се фиксираат со завртки. По формирањето на основната рамка, вратите, преградата, таблата, фиоката, држачот за монтирање, собирницата и електричните компоненти се фиксираат колку што е потребно за да се направи комплетната разводна опрема;

Рамката користи валани дел. Позициониран со тродимензионална плоча и поврзан со завртка, без структура за заварување, со цел да се избегне деформација и стрес при заварување и да се подобри точноста на инсталацијата;

Целата внатрешна структура е поцинкувана, надворешната структура се прска со статички епоксиден прав по мариноване и фосфатирање;

За внатрешна употреба, висината на користење на локацијата ≤ 2000m (над ова може да се преговара);

Релативната влажност не треба да надминува 50% на +40 ℃, додека при пониски температури, прифатлива е поголема релативна влажност, на пр. 90% на +20 ℃. Имајќи предвид дека промената на температурата некогаш може да предизвика кондензација, дневниот просек треба да биде помал од 95%, а месечниот просек помал од 90%.

1-首要显示图 副本
2
3
4
5
6

Испраќам барање
поврзани со производот

Жешки категории