EN
сите категории

AC&DC систем

Дома>Добавувач на производи>Комплетни комплети на механичка и електрична опрема>AC&DC систем

2
4
1-第一张展示
3
5
6 (1)
Систем на наизменична струја и систем за директна струја (AC&DC систем)
Систем на наизменична струја и систем за директна струја (AC&DC систем)
Систем на наизменична струја и систем за директна струја (AC&DC систем)
Систем на наизменична струја и систем за директна струја (AC&DC систем)
Систем на наизменична струја и систем за директна струја (AC&DC систем)
Систем на наизменична струја и систем за директна струја (AC&DC систем)

Систем на наизменична струја и систем за директна струја (AC&DC систем)


 1. Уредот на системот DC ги има функциите на далечинско мерење, далечинско сигнализирање, далечински управувач итн., Кои можат да реализираат невнимателна работа и можат да го задоволат нормалното функционирање и да гарантираат отворање и затворање на релејната заштита, автоматски уреди, високонапонско коло прекинувачи, осветлување за несреќи и компјутер непрекинато во услови на несреќа. Напојувањето обезбедува еднонасочна струја или кога наизменична струја се губи, наизменична струја се обезбедува преку уред со инвертер.
 Погоден е за места кои бараат еднонасочно напојување како што се електрани, трафостаници, електрифицирани железници, петрохемикалии, металургија, прекинувачки станици и големи згради, за да се обезбеди безбедно и сигурно работење на опремата.

2. Уредот за дистрибуција на наизменична струја на секундарната опрема за напојување се заснова на релевантните одредби од „Квота за конфигурација на тест инструменти за тестирање на електроцентрала, инженерство на трафостаница и релејна заштита“ и на Министерството за електроенергетска индустрија „Автоматска опрема за релејна заштита и безбедност на електроенергетскиот систем Мерки против незгода“. Изборот на минијатурни прекинувачи со висок прекин го штити краток спој и преоптоварување на колото, обезбедува практично и сигурно секундарно напојување за работата на секундарната опрема на лице место и обезбедува сигурна гаранција за подобрување на квалитетот на различни работи и обезбедување безбедноста на персоналот и опремата.  

Поднесете истрага
производ вовед

1. Карактеристики на DC системскиот уред:
Системскиот DC прекинувач контролиран со микрокомпјутер има точност на висок напон и стабилна струја, мала големина, мала тежина, висока ефикасност, излезно бранување, ниско хармонично изобличување, висок степен на автоматизација и висока доверливост и може да биде опремен со кадмиум-никел батерии, киселина -Доказните батерии и оловните батерии регулирани со вентил може да бидат без надзор.

2. Обемот на примена на системот за наизменична струја уред:
(1) Кога излезниот капацитет на уредот е целосно натоварен, тој автоматски ќе ја ограничи струјата без преоптоварување;
(2) Уредот има функции на самопроверка на уредот, самодијагностика на дефекти, самообновување и интелигентно управување.
(3) Уредот се контролира како извор на струја за време на работата и не постои можност за резонанца со системската импеданса

2
4
1-第一张展示
3
5
6 (1)
Испраќам барање
поврзани со производот

Жешки категории