EN
сите категории

Полнење куп

Дома>Добавувач на производи>Полнење куп

1
2
3
4
5
6
7
8
Полнење куп
Полнење куп
Полнење куп
Полнење куп
Полнење куп
Полнење куп
Полнење куп
Полнење куп

Полнење куп


Функцијата на купот за полнење е слична на диспензерот за гас во бензинска пумпа. Може да се фиксира на земја или ѕид и да се инсталира во јавни згради (јавни згради, трговски центри, јавни паркиралишта, итн.) и станбени станбени паркинзи или станици за полнење. Може да се заснова на различни нивоа на напон со полнење на различни типови на електрични возила. Влезниот крај на купот за полнење е директно поврзан со AC мрежата, а излезниот крај е опремен со приклучок за полнење за полнење електрични возила.

HNAC ги снабдува трите типа на производи: AC&DC интегриран куп за полнење, куп за полнење со наизменична струја и производи за куп за полнење DC. Куповите за полнење генерално обезбедуваат два начини на полнење: конвенционално полнење и брзо полнење. Луѓето можат да користат специфична картичка за полнење за да ја повлечат картичката на интерфејсот за интеракција човек-компјутер обезбеден од купот за полнење за да вршат операции како што се соодветниот начин на полнење, времето на полнење и печатењето на податоци за трошоците. Екранот за прикажување на купот за полнење може да прикажува податоци како што се капацитетот за полнење, трошоците и времето на полнење.

Поднесете истрага
производ вовед

Карактеристики на производот за куповите за полнење:

1. Заштеда на енергија и висока ефикасност: со висококвалитетни компоненти и континуирана оптимизација на дизајнот на параметрите и напреден контролен алгоритам, ефикасноста на конверзија е висока до 97%, намалувајќи го времето на полнење и загубата на полнење, подобрување на корисничкото искуство и создавање повисоки придобивки за клиенти;

2. Безбеден и сигурен: со влезен над/под напон, излезен пренапон/претерано струја, над температура, истекување, заштита од гром и други функции за заштита, излез под напонски аларм, осигурете ја безбедноста на производите и операторите во сите- кружен пат;

3. Висока стабилност: Модулот за полнење ја има патентираната технологија и го помина строгиот тест за доверливост и тестот за екстремна околина пред испораката; единствениот модул во купот автоматски ќе се одвои од системот по дефект, што не влијае на целокупната работа на системот;

4. Мала големина, помала окупација на земјиште: Со ултра висока густина на моќност и во споредба со слични производи на пазарот, има карактеристики на мала големина, помала окупација на земјиште, што заштедува материјали и користење на земјиштето и ги намалува раните инвестиции;

5. Силна еколошка приспособливост: -30 ℃-65 ℃ работен температурен опсег, ниво на заштита IP54, лесно да се справат со различна клима и временска средина.

1
2
3
4
5
6
7
8

Испраќам барање
поврзани со производот

Жешки категории