EN
сите категории

Сет за производство на електрична енергија дизел

Дома>Добавувач на производи>Сет за производство на електрична енергија дизел

华自3.6
华自3.1
华自3.5
华自3.4
华自3.3
华自3.2
Мобилна кула за осветлување
Мобилна кула за осветлување
Мобилна кула за осветлување
Мобилна кула за осветлување
Мобилна кула за осветлување
Мобилна кула за осветлување

Мобилна кула за осветлување


Мобилната кула за осветлување е опремена со мотор Kubota увезен од Јапонија и алтернатор Meccalte увезен од Италија, со безбедни и сигурни перформанси, обезбедувајќи стабилна моќност за осветлување, што е уред за осветлување кој се состои од генетски сет, светло, јарбол, приколка и крошна, кои главно се користи во сите видови градежни операции од големи размери, рударски операции, спасување и помош и други работни места на отворено на кои им е потребно осветлување со висока осветленост.

Поднесете истрага
производ вовед

Карактеристики на производот за мобилната кула за осветлување:

1. Може да биде опремен со традиционална метална халид светилка или LED светилка за заштеда на енергија. Рачно, електрично, хидраулично прилагодување може да се користи за да се постигне осветлување од 360 степени;

2. Јарболот е поделен на хоризонтални и вертикални два вида, со рачни, електрични и хидраулични начини на подигање и продолжување, максималната висина на продолжување може да достигне 9 метри;

3. Поцинкуваниот јарбол и настрешницата обложена со прав може да се користат во надворешната средина долго време;

4. Приколката користи систем за суспензија на лиснати пружини, едноставна структура, добра апсорпција на удари, безбедна и сигурна. За транспорт на кратки растојанија може да се користи трактор помош или директно движење, удобен, брз и ефикасен;

5. 4 поединечни потпорни нозе можат стабилно и сигурно да ја поддржат светлосната кула, дури и на груба почва, и да ја подобрат стабилноста на кулата за осветлување во средина со силен ветер;

6. Контролниот систем е едноставен и интуитивен и секоја светилка е опремена со посебен прекинувач, безбедно и практично работење;

7. 1 приклучок за излезна струја и може да се избере според барањата на клиентите со австралиски стандард, американски стандард, европски стандард и други стандарди


华自3.5 华自3.4

华自3.3 华自3.2

华自3.1 华自3.6
Испраќам барање
поврзани со производот

Жешки категории