EN
сите категории

Сет за производство на електрична енергија дизел

Дома>Добавувач на производи>Сет за производство на електрична енергија дизел

华自2.8
华自2.7
华自2.6
华自2.4
华自2.5
华自2.3
华自2.2
华自2.1
Дизел генератор без звук
Дизел генератор без звук
Дизел генератор без звук
Дизел генератор без звук
Дизел генератор без звук
Дизел генератор без звук
Дизел генератор без звук
Дизел генератор без звук

Дизел генератор без звук


Комплетот генератор на тивок тип HNAC ја усвојува звучно отпорната и атмосферска покривка независно развиена и произведена од самите нас, силна и издржлива, отпорна на дожд и намалување на бучавата, лесна за одржување и може да работи во суровата надворешна средина долго време. Широко се користи во градежништвото, рудниците, фабриките, комуникациите, нафтените полиња, хотелите, болниците, аеродромите, лизинг и други места. 

Поднесете истрага
производ вовед

Карактеристики на производот за генератор на тивок тип:

1. Тивкиот капак е дизајниран како интегрална монтажна структура, лесна за склопување и расклопување, од двете страни со двојни пристапни врати, погодна за секојдневна проверка и одржување;

2. Површината на крошна испрскана со висококвалитетна надворешна прашкаста обвивка, силна отпорност на 'рѓа и долг работен век;

3. Сите капаци се направени од материјали што апсорбираат звук отпорни на пламен и имаат положено тест за отпорност на ветер, тест за резонанца и тест за температура;

4. Уникатниот дизајн и вградениот придушувач со високи перформанси може да го намали шумот за 25-35 dB(A);

5. Бојата на крошна може да се прилагоди, според барањата на клиентите може да се избере со различни бои;

6. Секој генератор е опремен со резервоар за гориво од 8 часа, сите поминале строг тест за истекување, за да се обезбеди без истекување;

7. Точка за подигнување за кран и вилушкар, лесна за движење и транспорт.

华自2.6 华自2.4

华自2.5 华自2.2

华自2.1 华自2.3


Испраќам барање
поврзани со производот

Жешки категории