EN
сите категории

Сет за производство на електрична енергија дизел

Дома>Добавувач на производи>Сет за производство на електрична енергија дизел

华自1.6
华自1.5
华自1.4
华自1.3
华自1.2
华自1.1
дизел Генератор
дизел Генератор
дизел Генератор
дизел Генератор
дизел Генератор
дизел Генератор

дизел Генератор


Комплет за дизел генератори на HNAC генератор се движи од 10kva до 3000kva, опремен со мотори од светски познати брендови како Cummins, Perkins, MTU, Volvo и Kubota, заедно со светски познатиот бренд алтернатор како Stamford, Leroy Somer и Meccalte, преку строг процес на производство и тестирање, до обезбедете им на клиентите безбедно, сигурно, лесно за користење и издржливо резервно или основно напојување. 

Поднесете истрага
производ вовед

Карактеристики на производот за дизел генератор:

1. Самовозбудлив алтернатор без четкички, изолација од класа H, ниво на заштита IP23, ефикасен и сигурен. Достапно за Stamford, Leroy Somer, Meccalte и други познати брендови;

2. Стандарден контролер е бренд на длабоко море увезен од ОК, модел DSE6120, едноставно ракување и стабилни перформанси. Com-Ap, Smart-gen и други познати брендови за опционално;

3. Челична шасија со висока цврстина, и дизајнирана со дупки за подигање и влечење, лесна за движење и транспорт; 

4. Апсорберот на вибрации во облик на чинија е усвоен за ефикасно намалување на вибрациите;

5. Контролната табла е поставена независно на шасијата, што може да ја минимизира штетата предизвикана од вибрациите на електричните компоненти.


华自1.5 1650268623392350华自1.4 华自1.3华自1.2 华自1.1


Испраќам барање
поврзани со производот

Жешки категории