EN
сите категории

Хидраулична турбина

Дома>Добавувач на производи>Комплетни комплети на механичка и електрична опрема>Хидраулична турбина

图
7
1
2
3
4
5
6
Хоризонтална Францис турбина за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Хоризонтална Францис турбина за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Хоризонтална Францис турбина за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Хоризонтална Францис турбина за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Хоризонтална Францис турбина за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Хоризонтална Францис турбина за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Хоризонтална Францис турбина за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Хоризонтална Францис турбина за мини и среден капацитет на хидроцентрала

Хоризонтална Францис турбина за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Хидрауличната турбина е енергетска машина која ја претвора енергијата на протокот на вода во ротирачка механичка енергија. Францис турбината може да работи на висина на главата од 30-700 метри. Излезната моќност се движи од неколку киловати до 800 MW. Има најширок опсег на примена, стабилна работа и висока ефикасност.


Францис турбината е поделена на два вида: вертикална Францис и хоризонтална Францис.

Поднесете истрага
производ вовед

Хоризонталната Францис турбина е лесна за инсталирање, лесна за одржување и има мала количина на ископување во машинската просторија.

HNAC ги снабдува вертикалните турбини на Francis до 10 MW по единица, што е погодно за модели со мешан проток со мала моќност.

Индивидуализираниот дизајн со најсовремена технологија обезбедува најголема ефикасност, најдолг животен век и обезбедува извонредна профитабилност.

1
2
3
4
056d8f72505aa2fd0e61622d136f150 副本
6

Испраќам барање
поврзани со производот

Жешки категории