EN
сите категории

Хидраулична турбина

Дома>Добавувач на производи>Комплетни комплети на механичка и електрична опрема>Хидраулична турбина

图
1
2
3
4
5
6
Турбина со аксијален проток погодна за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Турбина со аксијален проток погодна за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Турбина со аксијален проток погодна за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Турбина со аксијален проток погодна за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Турбина со аксијален проток погодна за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Турбина со аксијален проток погодна за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Турбина со аксијален проток погодна за мини и среден капацитет на хидроцентрала

Турбина со аксијален проток погодна за мини и среден капацитет на хидроцентрала
Турбината со аксијален проток е погодна за глави со средна и ниска вода, што е соодветно за водни глави од 3 m до 65 m, карактеристиката е што кога водата тече низ тркачот, таа секогаш ја следи насоката на оската.

Турбината со аксијален проток има едноставна структура, која е погодна за електрани со мал и среден капацитет, како и за мали промени во главата и оптоварувањето.

Поднесете истрага
производ вовед

HNAC ги снабдува турбините со аксијален проток до 150 MW по единица, што е најдобро решение за низок притисок со голем проток.

Индивидуализираниот дизајн со најсовремена технологија обезбедува најголема ефикасност, најдолг животен век и обезбедува извонредна профитабилност.

1
2
3
4
5
6

Испраќам барање
поврзани со производот

Жешки категории