EN
сите категории

Вести

Дома>Вести

[Добри вести] Официјално започнат проектот за услуги за одржување на инвестициската компанија за вода од чешма HNAC Maoming Binhai за нова област

Време: 2020-12-18 Посети: 212

Проектот за водоснабдување на новата област Maoming Binhai беше инвестиран и изграден од Maoming Binhai New Area Urban Investment and Development Co., Ltd. и генералниот изведувач на EPC на Maoming Project Department of China Railway Seventh Bureau Xi'an Company. HNAC ја обезбеди целата електромеханичка опрема, софтверски платформи и услуги за поддршка на опремата за проектот. Со што е срушен рекордот за најкратко време на градба за слични проекти.

图片 1

[HNAC постигна големо достигнување] Проектот за нова водена централа во Гуангдонг Маоминг Бинхаи го собори рекордот на најкратко време за изградба за слични проекти во провинцијата Гуангдонг

Без разлика дали се работи за патување илјадници милји до локацијата на проектот за време на епидемијата за да се обезбеди напредок на проектот, или координирање на разумниот распоред на потрошувачот за да се заврши задачата за водоснабдување за време на градежниот процес, професионалноста и строгоста на техничкиот тим на проектот HNAC имаат доби едногласни пофалби од клиентите. Во текот на периодот, клиентот ги прегледа способностите на компанијата за интелигентно работење и управување со одржување, високо ја препозна технологијата и нивото на управување на компанијата и потпиша договор за одржување на проектот за понатамошно продлабочување на соработката.

Според карактеристиките и обемот на проектот, компанијата го основаше Одделот за проекти за нова област за вода од чешма на HNAC Technology во Maoming Binhai, опремен со проект менаџери, инженери за одржување опрема и инженери за техничка обука за да обезбедат услуги за одржување на проектната опрема и да обезбедат чиста вода во согласност со стандардите за квалитет на ефлуентот на редовна основа на услугите за третман на вода. Во исто време, HNAC обезбеди техничка обука за релевантниот персонал на сопственикот и работеше со клиентите за да ја изгради фабриката за вода Binhai New Area во репер претпријатие за водоснабдување во Маоминг.

2 图片

Утрото на 14 декември, во Maoming Binhai New Area Water Investment Co., Ltd. (во натамошниот текст: „Инвестициска компанија за вода“). На активноста присуствуваа Јанг Хоуд, генерален директор на инвестициската компанија, Ву Ксијаофанг, заменик генерален директор на одделот за интелигентно работење и одржување на HNAC и Ли Донглин, помошник генерален директор на одделот за заштита на вода. Со церемонијата претседаваше Каи Тингтинг, директор на Одделот за интегрирано управување на корпорацијата за инвестиции во вода.

3 图片

Јанг Хоуд, генерален директор на инвестициската компанија за вода, истакна дека инвестициската компанија за вода треба да се заснова на потребите на развојот на индустријата за вода во новата област Бинхаи и да се стреми да изгради висококвалитетно водоснабдување и работење. платформа во новата област Бинхаи. Неопходно е да се земе услугата за одржување на постројката за вода обезбедена од HNAC како можност да се обучат талентите за работа и управување со водоводната постројка и основните сили за да се постигне независно функционирање на системот за водоснабдување, безбедно производство и управување со одржување.

图片 4

Како лидер на мултиенергетската IoT технологија, HNAC е решена да биде „очите и мозокот на сопствениците“, да обезбедува разновидни и приспособени првокласни интелигентни услуги за управување со работење и одржување и заеднички да напишат ново поглавје во бизнисот со водоснабдување во Новата област Бинхаи.


 Дополнителни информации:


Проект за водоснабдување за нова област Маоминг Бинхаи (EPC) Новоизградената фабрика за вода се наоѓа на раскрсницата на авенијата пристаниште Маоминг и националниот пат 325 во новата област Бинхаи. Вкупната површина за откуп на земјиште е околу 109 хектари. Вкупната проектна скала на фабриката за вода е 100 илјади m³/d. Градежниот обем на овој проект е 50 илјади m³/д. Проектот го користи интелигентниот систем за третман на вода MTC-3W за да го контролира целиот производствен процес, кој вклучува повеќе специјалност, вклучувајќи електричен, механички и третман на вода. Работењето, работењето, одржувањето, справувањето со дефекти и одржувањето на опремата треба да бидат опремени со професионални квалификации и повеќе персонал за управување со операции со високо академско ниво, вештини за ракување и одржување. HNAC обезбедува интелигентни услуги за одржување на фабриката за вода во Бинхаи Нова област со помош на техничка обука + одржување на опремата за да се обезбеди ефикасно и безбедно функционирање на опремата и системите.

Претходно: [Ретроградно, заплови] Проектот HNAC Nauru Smart Grid започна непречено

Следно: HNAC Technology успешно го потпиша проектот EPC на трафостаницата во Танзанија

Жешки категории