EN
сите категории

Проект за трафостаница

Дома>Инженерски изведувач>Проект за трафостаница

Проект за трафостаница

Проект за трафостаница


Ние правиме инженерски проект за трансформаторска трафостаница EPC, обезбедуваме трансформатори, прекинувач, вакуумско коло, опрема отпорна на удари итн. Ние исто така вршиме инсталација на опрема, дебагирање и техничка обука на операторите.
Можеме да дизајнираме и изградиме прекинувачка станица, сериска компензациона станица, далновод; да обезбеди услуга за надворешна инсталација и дебагирање на прекинувачи и разводни уреди.   

Поднесете истрага
Апликацијата
Централизирани фарми со ветерници
Делумно децентрализирани фарми со ветерници
Станбена населба
Урбана јавна трансформација
Раздвижен центар
Автомобилско производство
Металургија на железо и челик
Градежништво и недвижен имот
Градежно напојување и сл
Типичен проект
 • 1. 金驰能源材料有限公司110kV变电站EPC总承包 副本
  Проект за склучување договори за 110 kV трафостаница EPC за Jinchi Energy and Material Co., Ltd.

  Капацитетот на овој проект е 1×40 MVA + 1×31.5 MVA. HNAC го обезбедува проектот со услуги за дизајн, производство на опрема, инсталација и пуштање во работа и го исполнува еднократниот пренос на енергија за проектот во рок од 6 месеци.

 • d5ab346746deb94d004ca648b8ab05c 副本
  90kV/10 kV Трафостаница на SOMETA, Сенегал

  90kV/10kV трафостаницата на SOMETA се наоѓа во Дакар, главниот град на Сенегал. Трафостаницата треба да заврши две влезни водови од 90 kV, 6 излезни водови за 10 kV и инсталација и пуштање во работа на главната трансформаторска опрема од 8 MVA.

 • 手机型号去掉-3.青海湘和有色金属有限责任公司整体技术升级改造110kV变电站项目 副本
  Проект за целокупна техничка надградба и трансформација на 110 kV трафостаница

  Овој проект е проект за изградба на 110 kV трафостаница за целокупната надградба и трансформација на Qinghai Xianghe Nonferrous Metals Co., Ltd., безопасниот третман на јаловина од топење на цинк и сеопфатно обновување на вредни метали. HNAC обезбедува примарно и секундарно проектирање, заштита, мерење и контрола на целата станица, снабдување на системот и инсталација и пуштање во употреба на производи, проектот беше успешно ставен во функција по завршување на трансформацијата и изградбата на целата станица во рок од 3 месеци.

 • 4. 瓮安龙马磷业110kV变电站项目 副本
  Проект за 110 kV трафостаница Weng'an Longma Fosphorus Industry

  Овој проект е проект за изградба на трафостаница од 110 kV за сеопфатна употреба на жолт фосфор опаш гас на Longma Phosphorus Industry Co., Ltd. систем на оваа страница. Проектот успешно пуштен во употреба и испорака на електрична енергија по тримесечно реновирање и изградба.

Испраќам барање

Жешки категории