EN
Të gjitha kategoritë

Ndërprerës të tensionit të mesëm dhe të tensionit të lartë

home>Furnizuesi i produkteve>Komplete Komplete Pajisjesh Mekanike dhe Elektrike>Ndërprerës të tensionit të mesëm dhe të tensionit të lartë

1-首要显示图
2
3
4
5
6
Ndërprerës të tensionit të mesëm dhe të tensionit të lartë
Ndërprerës të tensionit të mesëm dhe të tensionit të lartë
Ndërprerës të tensionit të mesëm dhe të tensionit të lartë
Ndërprerës të tensionit të mesëm dhe të tensionit të lartë
Ndërprerës të tensionit të mesëm dhe të tensionit të lartë
Ndërprerës të tensionit të mesëm dhe të tensionit të lartë

Ndërprerës të tensionit të mesëm dhe të tensionit të lartëKompletet e kompletuara të pajisjeve të tensionit të lartë përdoren kryesisht për kontrollin dhe mbrojtjen e sistemeve të energjisë (përfshirë termocentralet, nënstacionet, linjat e transmetimit dhe shpërndarjes, ndërmarrjet industriale dhe minerare dhe përdorues të tjerë). Një pjesë e pajisjeve ose linjave të energjisë mund të vihet ose të dalë jashtë funksionimit sipas nevojave të funksionimit të rrjetit, ose mund të përdoret kur pajisja ose linja e energjisë elektrike dështojnë, pjesa e dëmtuar hiqet shpejt nga rrjeti elektrik, në mënyrë që të të sigurojë funksionimin normal të pjesës pa defekte të rrjetit elektrik dhe sigurinë e pajisjeve dhe personelit të operimit dhe mirëmbajtjes.

Kompletet e kompletuara të pajisjeve me tension të ulët përdoren gjerësisht në shpërndarjen e energjisë, pajisjen elektrike dhe pajisjet e kontrollit automatik të sistemeve të tensionit të ulët në termocentrale.

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

Produktet e serisë përdorin kombinimin e seksioneve strukturore si kornizë bazë. Të gjithë komponentët strukturorë janë të fiksuar me vida. Pas formimit të kornizës bazë, dyert, kapaku, dërrasa e mbylljes, sirtari, kllapa e montimit, shiriti dhe komponentët elektrikë janë fiksuar sipas nevojës për të bërë komplet komanduesin;

Korniza përdor seksion të mbështjellë. Pozicionuar nga bordi tre-dimensionale dhe i lidhur me rrufe, pa strukturë saldimi, për të shmangur deformimin dhe stresin e saldimit dhe për të përmirësuar saktësinë e instalimit;

Të gjitha strukturat e brendshme janë të galvanizuara, struktura e jashtme spërkatet me pluhur statik epoksi pas trajtimit të turshive dhe fosfatimit;

Për përdorim të brendshëm, lartësia e vendit të përdorimit ≤ 2000 m (mbi këtë mund të negociohet);

Lagështia relative nuk duhet të kalojë 50% në +40℃, ndërsa në temperatura më të ulëta, lagështia relative më e madhe është e pranueshme, p.sh. 90% në +20℃. Duke marrë parasysh se ndryshimi i temperaturës ndonjëherë mund të shkaktojë kondensim, mesatarja ditore duhet të jetë më e vogël se 95% dhe ajo mujore më pak se 90%.

1-首要显示图 副本
2
3
4
5
6

HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta