EN
Të gjitha kategoritë

Sistemi AC&DC

home>Furnizuesi i produkteve>Komplete Komplete Pajisjesh Mekanike dhe Elektrike>Sistemi AC&DC

2
4
1-第一张展示
3
5
6 (1)
Sistemi i rrymës alternative dhe sistemi i rrymës së drejtpërdrejtë (Sistemi AC&DC)
Sistemi i rrymës alternative dhe sistemi i rrymës së drejtpërdrejtë (Sistemi AC&DC)
Sistemi i rrymës alternative dhe sistemi i rrymës së drejtpërdrejtë (Sistemi AC&DC)
Sistemi i rrymës alternative dhe sistemi i rrymës së drejtpërdrejtë (Sistemi AC&DC)
Sistemi i rrymës alternative dhe sistemi i rrymës së drejtpërdrejtë (Sistemi AC&DC)
Sistemi i rrymës alternative dhe sistemi i rrymës së drejtpërdrejtë (Sistemi AC&DC)

Sistemi i rrymës alternative dhe sistemi i rrymës së drejtpërdrejtë (Sistemi AC&DC)


 1. Pajisja e sistemit DC ka funksionet e matjes në distancë, sinjalizimit në distancë, telekomandimit, etj., të cilat mund të realizojnë funksionimin e pambikëqyrur dhe mund të përmbushin funksionimin normal dhe garantojnë hapjen dhe mbylljen e mbrojtjes rele, pajisjet automatike, qarkun e tensionit të lartë. ndërprerës, ndriçim aksidentesh dhe kompjuter të pandërprerë në kushte aksidenti. Furnizimi me energji elektrike furnizon energji DC ose kur energjia AC humbet, energjia AC sigurohet përmes një pajisjeje inverter.
 Është i përshtatshëm për vende që kërkojnë furnizim me energji DC si termocentrale, nënstacione, hekurudha të elektrizuara, petrokimike, metalurgji, stacione komutimi dhe ndërtesa të mëdha, në mënyrë që të sigurohet funksionimi i sigurt dhe i besueshëm i pajisjeve.

2. Pajisja e shpërndarjes së energjisë AC e pajisjes dytësore të energjisë bazohet në dispozitat përkatëse të "Kuota e konfigurimit të instrumenteve të provës së mbrojtjes së stafetëve dhe inxhinierisë së centralit elektrik, inxhinierisë së nënstacionit dhe mbrojtjes së stafetës" dhe Ministrisë së Industrisë së Energjisë Elektrike "Pajisjet automatike të mbrojtjes dhe sigurisë së sistemit të energjisë elektrike". Masat kundër aksidenteve”. Përzgjedhja e ndërprerësve miniaturë me ndërprerje të lartë mbron qarkun e shkurtër dhe mbingarkimin e qarkut, siguron një furnizim dytësor të përshtatshëm dhe të besueshëm për punën e pajisjeve dytësore në vend dhe siguron një garanci të besueshme për përmirësimin e cilësisë së punëve të ndryshme dhe sigurimin sigurinë e personelit dhe pajisjeve.  

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

1. Karakteristikat e pajisjes së sistemit DC:
Pajisja e sistemit DC me ndërprerës me frekuencë të lartë të kontrolluar me mikrokompjuter ka saktësi të tensionit të lartë dhe rrymë të qëndrueshme, madhësi të vogël, peshë të lehtë, efikasitet të lartë, valëzim në dalje, shtrembërim të ulët harmonik, shkallë të lartë automatizimi dhe besueshmëri të lartë, dhe mund të pajiset me bateri nikel kadmiumi, acid -Bateritë rezistente dhe bateritë me acid plumbi të rregulluara me valvula mund të jenë të pambikëqyrura.

2. Fusha e aplikimit të pajisjes së sistemit AC:
(1) Kur kapaciteti i daljes së pajisjes është plotësisht i ngarkuar, ai automatikisht do të kufizojë rrymën pa mbingarkesë;
(2) Pajisja ka funksionet e vetëkontrollit të pajisjes, vetë-diagnostikimit të defekteve, vetë-rikuperimit dhe menaxhimit inteligjent.
(3) Pajisja kontrollohet si burim rrymë gjatë funksionimit dhe nuk ka mundësi të rezonancës me rezistencën e plotë të sistemit

2
4
1-第一张展示
3
5
6 (1)
HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta