EN
Të gjitha kategoritë

Mbledhja e tarifave

home>Furnizuesi i produkteve>Mbledhja e tarifave

1
2
3
4
5
6
7
8
Mbledhja e tarifave
Mbledhja e tarifave
Mbledhja e tarifave
Mbledhja e tarifave
Mbledhja e tarifave
Mbledhja e tarifave
Mbledhja e tarifave
Mbledhja e tarifave

Mbledhja e tarifave


Funksioni i grumbullit të karikimit është i ngjashëm me shpërndarësin e gazit në një pikë karburanti. Mund të fiksohet në tokë ose në mur dhe të instalohet në ndërtesa publike (ndërtesa publike, qendra tregtare, parkingje publike, etj.) dhe në ambiente banimi parkingje ose stacione karikimi. Mund të bazohet në nivele të ndryshme të tensionit me ngarkim të llojeve të ndryshme të automjeteve elektrike. Fundi i hyrjes së grumbullit të karikimit lidhet drejtpërdrejt me rrjetin AC dhe fundi i daljes është i pajisur me një prizë karikimi për karikimin e automjeteve elektrike.

HNAC furnizon tre llojet e produkteve: grumbullin e integruar të karikimit AC&DC, grumbullin e karikimit AC dhe produktet e grumbullit të karikimit DC. Grumbullat e karikimit në përgjithësi ofrojnë dy mënyra karikimi: karikimi konvencional dhe karikimi i shpejtë. Njerëzit mund të përdorin një kartë specifike karikimi për të rrëshqitur kartën në ndërfaqen e ndërveprimit njeri-kompjuter të ofruar nga grumbulli i karikimit për të kryer operacione të tilla si metoda përkatëse e tarifimit, koha e karikimit dhe printimi i të dhënave me kosto. Ekrani i ekranit të grumbullit të karikimit mund të shfaqë të dhëna të tilla si kapaciteti i karikimit, kostoja dhe koha e karikimit.

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

Karakteristikat e produktit për shtyllat e karikimit:

1. Kursimi i energjisë dhe efikasiteti i lartë: Me komponentë me cilësi të lartë dhe optimizim të vazhdueshëm të dizajnit të parametrave dhe algoritëm të avancuar të kontrollit, efikasiteti i konvertimit është deri në 97%, duke reduktuar kohën e karikimit dhe humbjen e karikimit, duke përmirësuar përvojën e përdoruesit dhe duke krijuar përfitime më të larta për klientët;

2. I sigurt dhe i besueshëm: Me hyrje mbi / nën tension, mbitension në dalje / mbi-rrymë, mbi temperaturë, rrjedhje, mbrojtje nga rrufeja dhe funksione të tjera mbrojtëse, dalje nën alarm tensioni, garantojnë sigurinë e produkteve dhe operatorëve në një rrugë e rrumbullakët;

3. Stabilitet i lartë: Moduli i karikimit ka teknologjinë e patentuar dhe ka kaluar testin e rreptë të besueshmërisë dhe testin e mjedisit ekstrem përpara dorëzimit; moduli i vetëm në grumbull do të ndahet automatikisht nga sistemi pas dështimit, gjë që nuk ndikon në punën e përgjithshme të sistemit;

4. Madhësi e vogël, më pak zë tokë: Me densitetin ultra të lartë të fuqisë dhe krahasuar me produkte të ngjashme në treg, ka veçori të përmasave të vogla, më pak zënie toke, gjë që kursen materiale dhe përdorim të tokës dhe redukton investimet e hershme;

5. Përshtatshmëri e fortë mjedisore: diapazoni i temperaturës së punës -30 ℃-65 ℃, niveli i mbrojtjes IP54, i lehtë për t'u përballuar me mjedise të ndryshme klimatike dhe moti.

1
2
3
4
5
6
7
8

HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta