EN
Të gjitha kategoritë

Profili i kompanisë

home>Rreth HNAC>Profili i kompanisë

HNAC Technology Co., Ltd. (Kodi i aksioneve: 300490) është një kompani e madhe e listuar në grup që ofron zgjidhje të përgjithshme për ruajtjen e ujit, energjinë elektrike, mbrojtjen e mjedisit dhe trajtimin e ujit, dhe kontrollin industrial etj. HNAC ka 6 baza në Changsha, Pekin, Wuhan dhe qytetin Shenzhen, Kinë, të cilat kanë degë dhe zyra jashtë shtetit në Republikën e Afrikës Qendrore, Kili, Pakistan, Indonezi, Uzbekistan dhe Zambi.


HNAC ka një pjesë të tregut global të pajisjeve të kontrollit të automatizimit për termocentralet dhe stacionet e pompimit, që është Organizata Ndërkombëtare e Zhvillimit Industrial të Kombeve të Bashkuara Baza e prodhimit të pajisjeve të kontrollit të qendrës së vogël të hidrocentraleve. HNAC është anëtar i Shoqatës Ndërkombëtare të Hidroenergjisë dhe i autorizuar si hartuesi kryesor për më shumë se 10 standarde kombëtare të industrisë kineze në ruajtjen e ujit, hidroenergjisë dhe energjisë së re.


HANC ka gati 30 vjet përvojë në zbatimin e projektit, me aftësi shërbimesh gjithëpërfshirëse si studimi dhe projektimi, prodhimi i pajisjeve, zbatimi inxhinierik, funksionimi dhe mirëmbajtja inteligjente, si dhe investimet dhe financimi.

Kategoritë e nxehta