EN
Të gjitha kategoritë

Set për gjenerimin e energjisë me naftë

home>Furnizuesi i produkteve>Set për gjenerimin e energjisë me naftë

3.6
3.1
3.5
3.4
3.3
3.2
Kulla e Ndriçimit Mobile
Kulla e Ndriçimit Mobile
Kulla e Ndriçimit Mobile
Kulla e Ndriçimit Mobile
Kulla e Ndriçimit Mobile
Kulla e Ndriçimit Mobile

Kulla e Ndriçimit Mobile


Kulla e ndricimit celular eshte e pajisur me motor Kubota te importuar nga Japonia dhe me alternator Meccalte te importuar nga Italia, me performance te sigurte dhe te besueshme, duke siguruar fuqi te qendrueshme per ndricimin, e cila eshte nje pajisje ndricimi e perbere nga gjenerator, drite, direk, rimorkio dhe tende, qe kryesisht përdoret në të gjitha llojet e operacioneve të ndërtimit në shkallë të gjerë, operacionet e minierave, shpëtimin dhe lehtësimin dhe vendet e tjera të punës në natyrë që kanë nevojë për ndriçim me shkëlqim të lartë.

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

Karakteristikat e produktit për kullën e ndriçimit të lëvizshëm:

1. Mund të pajiset me llambë tradicionale halide metalike ose llambë LED të kursimit të energjisë. Rregullimi manual, elektrik, hidraulik mund të përdoret për të arritur ndriçim 360 gradë;

2. Direk ndahet në dy lloje horizontale dhe vertikale, me mënyra ngritëse dhe zgjatuese manuale, elektrike dhe hidraulike, lartësia maksimale e shtrirjes mund të arrijë 9 metra;

3. Direku i galvanizuar dhe mbulesa e veshur me pluhur mund të përdoret në mjedisin e jashtëm për një kohë të gjatë;

4. Rimorkio përdor sistemin e pezullimit të pranverës me gjethe, strukturë të thjeshtë, thithje të mirë goditjeje, të sigurt dhe të besueshëm. Për transportin në distancë të shkurtër mund të përdorni asistencën e traktorit ose lëvizjen e drejtpërdrejtë, të përshtatshme, të shpejtë dhe efikase;

5. 4 këmbët mbështetëse individuale mund të mbështesin kullën e dritës në mënyrë të qëndrueshme dhe të besueshme, madje edhe në tokë të ashpër, dhe të rrisin qëndrueshmërinë e kullës së ndriçimit në një mjedis me erë të fortë;

6. Sistemi i kontrollit është i thjeshtë dhe intuitiv dhe çdo llambë është e pajisur me një çelës të veçantë, funksionim të sigurt dhe të përshtatshëm;

7. 1 prizë e daljes së energjisë dhe mund të zgjidhet sipas kërkesave të klientit me standarde Australiane, standarde amerikane, standarde evropiane dhe standarde të tjera


3.5 3.4

3.3 3.2

3.1 3.6
HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta