EN
Të gjitha kategoritë

Set për gjenerimin e energjisë me naftë

home>Furnizuesi i produkteve>Set për gjenerimin e energjisë me naftë

2.8
2.7
2.6
2.4
2.5
2.3
2.2
2.1
Gjenerator dizel i tipit Silent
Gjenerator dizel i tipit Silent
Gjenerator dizel i tipit Silent
Gjenerator dizel i tipit Silent
Gjenerator dizel i tipit Silent
Gjenerator dizel i tipit Silent
Gjenerator dizel i tipit Silent
Gjenerator dizel i tipit Silent

Gjenerator dizel i tipit Silent


Kompleti i gjeneratorëve të tipit të heshtur HNAC adopton mbulesën rezistente ndaj zërit dhe motit të zhvilluar dhe prodhuar në mënyrë të pavarur nga ne, e fortë dhe e qëndrueshme, rezistente ndaj shiut dhe zvogëluese e zhurmës, e lehtë për t'u mirëmbajtur dhe mund të punojë në mjedise të vështira të jashtme për një kohë të gjatë. Përdoret gjerësisht në ndërtim, miniera, fabrika, komunikime, fusha nafte, hotele, spitale, aeroporte, leasing dhe vende të tjera. 

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

Karakteristikat e produktit për gjeneratorin e tipit të heshtur:

1. Mbulesa e heshtur është projektuar si një strukturë integrale e ndashme, e lehtë për t'u montuar dhe çmontuar, nga të dyja anët me dyer aksesi të dyfishtë, e përshtatshme për inspektim dhe mirëmbajtje të përditshme;

2. Sipërfaqja e tendës e spërkatur me shtresë pluhuri të cilësisë së lartë në natyrë, rezistencë e fortë ndaj ndryshkut dhe jetë e gjatë shërbimi;

3. Të gjitha mbulesat janë bërë nga materiale që thithin zërin kundër flakës dhe kanë kaluar testin e rezistencës ndaj erës, testin e rezonancës dhe testin e temperaturës;

4. Dizajni unik dhe silenciator i integruar me performancë të lartë mund të zvogëlojë zhurmën me 25-35 dB(A);

5. Ngjyra e tendës mund të personalizohet, sipas kërkesave të klientit mund të zgjidhet me ngjyra të ndryshme;

6. Çdo gjenerator është i pajisur me rezervuar karburanti 8 orësh, të gjithë kanë kaluar testin e rreptë të rrjedhjes, për të siguruar asnjë rrjedhje;

7. Pika e ngritjes për vinç dhe pirun, e lehtë për t'u lëvizur dhe transportuar.

2.6 2.4

2.5 2.2

2.1 2.3


HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta