EN
Të gjitha kategoritë

Set për gjenerimin e energjisë me naftë

home>Furnizuesi i produkteve>Set për gjenerimin e energjisë me naftë

1.6
1.5
1.4
1.3
1.2
1.1
Diesel Generator
Diesel Generator
Diesel Generator
Diesel Generator
Diesel Generator
Diesel Generator

Diesel Generator


Kompleti i gjeneratorëve me naftë HNAC genset varion nga 10kva deri në 3000kva, i pajisur me motorë të markave të famshme botërore si Cummins, Perkins, MTU, Volvo dhe Kubota, shoqëruar me alternator të markave të famshme botërore si Stamford, Leroy Somer dhe Meccalte, përmes procesit të rreptë të prodhimit dhe testimit, për të ofrojini klientëve furnizim të sigurt, të besueshëm, të lehtë për t'u përdorur dhe rezervë ose furnizim primar me energji elektrike të qëndrueshme. 

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

Karakteristikat e produktit për gjeneratorin me naftë:

1. Alternator vetë-ngacmues pa furça, izolim i klasit H, niveli i mbrojtjes IP23, efikas dhe i besueshëm. Në dispozicion për Stamford, Leroy Somer, Meccalte dhe marka të tjera të famshme;

2. Kontrolluesi standard është markë e detit të thellë i importuar nga Britania e Madhe, modeli DSE6120, funksionim i thjeshtë dhe performancë e qëndrueshme. Com-Ap, Smart-gen dhe marka të tjera të njohura për opsionale;

3. Shasi çeliku me qëndrueshmëri të lartë, dhe e projektuar me vrima ngritëse dhe zvarritëse, e lehtë për t'u lëvizur dhe transportuar; 

4. Amortizuesi i dridhjeve në formë tasi është miratuar për të reduktuar dridhjet në mënyrë efektive;

5. Paneli i kontrollit është montuar në mënyrë të pavarur në shasi, gjë që mund të minimizojë dëmtimin e shkaktuar nga dridhjet në komponentët elektrikë.


1.5 16502686233923501.4 1.31.2 1.1


HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta