EN
Të gjitha kategoritë

Projekti i Energjisë së Re

home>Kontraktor inxhinierik>Projekti i Energjisë së Re

Projekti i Energjisë së Re

Projekti i Energjisë së Re


Duke u mbështetur në vitet e teknologjisë së energjisë dhe avantazhet e tregut, dhe me bashkëpunimin e partnerëve strategjikë, HNAC është e përkushtuar të ofrojë një zgjidhje të plotë të integrimit të sistemit të përshtatur për përdoruesit e saj. HNAC shpërndan tregun e ruajtjes së energjisë në formën e zinxhirit industrial, duke ofruar shërbimin e një ndalese të konsulencës, projektimit, kërkimit dhe zhvillimit, prodhimit, ndërtimit dhe funksionimit dhe mirëmbajtjes.
Fuqia e erës: Integrues i shkëlqyer i sistemit, Menaxhimi i Inxhinierisë së Bukur dhe Aftësitë e Kontrollit të Kostos, Drejtimi kryesor i Investimeve për Zhvillim
Energjia Diellore: Përvoja e Ndërtimit të Zhvillimit dhe Investimeve në proces të plotë, Kapacitet i plotë EPC. Ofroni zgjidhje totale
Aplikimi: energjia e erës, energjia diellore, energjia hidrike, grumbulli i karikimit dhe sistemi i energjisë etj. 

Paraqisni pyetjen
Aplikacioni
Prodhimi i energjisë së erës
Grumbulli i karikimit dhe sistemi i energjisë
Kontrolli i prodhimit të energjisë
Pajisjet e vogla të prodhimit të energjisë
Pompë uji fotovoltaike
Fushat e trafikut si dritat e navigimit
Fusha e komunikimit/komunikimit
Fushat e naftës, detare dhe meteorologjike
Furnizimi me energji elektrike për llambat shtëpiake
Stacionet e energjisë fotovoltaike
Mjetet mbështetëse
Prodhimi i hidrogjenit diellor
Stacionet e energjisë diellore hapësinore, etj
Projekt tipik
 • 1.宁乡、湘潭、沅江、津市分散式风电项目 副本
  Projekte të decentralizuara të energjisë së erës në Ningxiang, Xiangtan, Yuanjiang dhe qytetin Jinshi, Provinca Hunan

  Projekti ka një investim prej më shumë se 500 milionë CNY, me 7 parqe të decentralizuara me erë të shpërndara në Changsha, Ningxiang, Xiangtan, Yuanjiang, Changdejin dhe vende të tjera në Hunan.

 • 2. 泸溪县93个贫困村光伏扶贫项目 副本
  Projekti Fotovoltaik i Elektrifikimit Rural të Qarkut Luxi

  Projekti, i shpërndarë në 93 fshatra të varfër në qarkun Luxi, ka një shkallë ndërtimi prej më shumë se 13 MW, një kapacitet vjetor të prodhimit të energjisë prej rreth 12 milionë kWh dhe një të ardhur nga prodhimi i energjisë prej më shumë se 10 milionë CNY.

 • 600.450
  Stacioni i ruajtjes së energjisë Hunan Shaoyang Chengbu Rulin 100 MW/200 MWh

  Shkalla e ndërtimit është 100 MW/200 MWh, dhe investimi total është rreth 400 milionë CNY. Është termocentrali më i madh i ruajtjes së energjisë në anën e rrjetit në provincën Hunan dhe stacioni më i madh i ruajtjes së energjisë nga ana e rrjetit i investuar nga kapitali social në Kinë.

 • 4. 阳光100充电站 副本
  Stacioni i karikimit Sunshine 100

  Projekti ndodhet në anën veriore të skajit perëndimor të urës Houzishi në rrethin Yuelu, Changsha City. Ai është i pajisur me 46 pistoleta karikimi, 3 grupe shtyllash karikimi 360 kW në tokë dhe 20 grupe shtyllash karikimi 7 kW AC në garazhin nëntokësor për të ofruar shërbime karikimi për automjetet.

 • 5. 国网湖南郴州韭菜坪新能源配套储能站 副本
  Rrjeti shtetëror Hunan Chenzhou Jiucaiping Stacioni i ruajtjes së energjisë

  Projekti, i ndërtuar në Jiucaiping, Chenzhou, ka një shkallë ndërtimi prej 22.5 MW/45 MWh. Ai operon në një model të dhënies me qira të pajisjeve, duke përfshirë dhënien me qira për sistemin e baterive, kabinën përforcuese me rrymë të ndryshueshme dhe sistemin EMS.

HETIM

Kategoritë e nxehta