EN
Të gjitha kategoritë

Zgjidhja e Sistemit të Ruajtjes së Energjisë

home>Furnizuesi i produkteve>Zgjidhja e Sistemit të Ruajtjes së Energjisë

1
2
3
4
5
6
Zgjidhja e Sistemit të Ruajtjes së Energjisë
Zgjidhja e Sistemit të Ruajtjes së Energjisë
Zgjidhja e Sistemit të Ruajtjes së Energjisë
Zgjidhja e Sistemit të Ruajtjes së Energjisë
Zgjidhja e Sistemit të Ruajtjes së Energjisë
Zgjidhja e Sistemit të Ruajtjes së Energjisë

Zgjidhja e Sistemit të Ruajtjes së Energjisë


HNAC mund të furnizojë produktet e ruajtjes së energjisë që përfshijnë makineritë e integruara të ruajtjes optike, konvertuesin e ruajtjes së energjisë dhe ruajtjen e energjisë të tipit kuti:

1. Makina e integruar e ruajtjes optike: Makina e integruar e ruajtjes optike është një pajisje që lidhet me grupin fotovoltaik, sistemin e baterisë dhe rrjetin (dhe/ose ngarkesën) për të realizuar konvertimin e energjisë elektrike. Mund të kontrollojë procesin e shkarkimit fotovoltaik dhe procesin e karikimit dhe shkarkimit të baterisë. Duke kryer konvertimin AC-DC, ai mund të furnizojë drejtpërdrejt ngarkesën AC pa rrjetin elektrik.

2. Konvertuesi i ruajtjes së energjisë: Në sistemin elektrokimik të ruajtjes së energjisë, i cili është një pajisje që lidhet midis sistemit të baterisë dhe rrjetit (dhe/ose ngarkesës) për të realizuar konvertimin e dyanshëm të energjisë elektrike. Mund të kontrollojë procesin e karikimit dhe shkarkimit të baterisë dhe të kryejë konvertimin AC-DC. Ai gjithashtu mund të furnizojë drejtpërdrejt me energji ngarkesën AC.

Për dy pajisjet e mësipërme, produktet e vogla të ruajtjes së energjisë mund të aplikohen në skenarë të tillë si furnizimi me energji në shtëpi, furnizimi me energji në terren dhe stacionet bazë të komunikimit, dhe produktet e ruajtjes së energjisë me madhësi të madhe dhe të mesme mund të aplikohen për skenarë të tillë si energjia nga ana e gjenerimit. ruajtjen, ruajtjen e energjisë nga ana e rrjetit dhe ruajtjen e energjisë në mikrorrjet.

3. Ruajtja e energjisë e tipit të kutisë: Për qëllime të promovimit dhe aplikimit të produktit, janë zhvilluar katër produkte standarde PCS me kontejnerë, katër produkte standarde të integruara të kabinës së integruar përforcues PCS dhe produkte të tjera të ruajtjes së energjisë të llojit të kutisë PCS dhe sisteme të ruajtjes së energjisë të tipit kuti. mund të personalizohet dhe zhvillohet. Sistemi i ruajtjes së energjisë mund të personalizohet dhe dizajnohet sipas nevojave të ndryshme të përdoruesve. Mund të plotësojë kërkesat e skenarëve të ndryshëm dhe kapaciteteve të ndryshme, si p.sh. rruajtjen e pikut/modulimin e frekuencës, sistemin e mikro-rrjetit me shumë fuqi dhe furnizimin me energji rezervë me prerje të shpejtë.

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

Karakteristikat e tre kategorive kryesore të produkteve të ruajtjes së energjisë përfshijnë makineritë e integruara të ruajtjes optike, konvertuesit e ruajtjes së energjisë dhe ruajtjen e energjisë të tipit kuti:

1. Makinë e integruar e ruajtjes optike:
A. Zgjidhja e integruar mbështet aksesin e njëkohshëm të ngarkesave, baterive, rrjeteve të energjisë, gjeneratorëve me naftë dhe fotovoltaikëve;
B. Funksioni i integruar EMS, furnizimi me energji elektrike është i sigurt dhe i qëndrueshëm dhe shkalla e përdorimit të energjisë së re është maksimalizuar;
C. Ndërrimi pa ndërprerje ndërmjet gjendjeve në rrjet dhe jashtë rrjetit, furnizim i pandërprerë i ngarkesës;
D. Funksioni i plotë i mbrojtjes për të mbrojtur makinën gjithëpërfshirëse dhe baterinë;
E. Mbështetje fleksibël për bateritë e litiumit dhe bateritë me acid plumbi
F. Kontrolluesi fotovoltaik mund të zgjerohet për të lehtësuar konfigurimin fleksibël të kapacitetit fotovoltaik

2. Konvertuesi i ruajtjes së energjisë:
A. Me kompensimin inteligjent të fuqisë reaktive dhe funksionet e kompensimit harmonik, përmirësoni në mënyrë efektive cilësinë e rrjetit të energjisë;
B. Me mbrojtjen e ishullit dhe funksionin e kalimit me tension të ulët (mund të vendoset);
C. Funksionim inteligjent përpara dhe mbrapsht për të përmirësuar besueshmërinë e sistemit;
D. Dizajni DSP realizon kontrollin plotësisht dixhital të modulit të konvertuesit të ruajtjes së energjisë;
E. Mbrojtje të shumta sigurie, mbrojtje AC dhe DC mbi dhe nën tension, mbrojtje nga qarku i shkurtër;
F. Miratimi i teknologjisë së avancuar të korrigjimit të faktorit të fuqisë aktive për të reduktuar ndërhyrjen e harmonikëve në rrjetin e energjisë;
G. Ka kapacitet ngarkese me gjysem vale dhe pershtatshmeri te mire ngarkese.

3. Ruajtja e energjisë e tipit kuti:
A. Dizajn i personalizueshëm për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve;
B. Arkitektura e sistemit BMS me tre nivele, e sigurt dhe e besueshme;
C. Integrimi i lartë i sistemit, sistemi i integruar i baterive, PCS, sistemi i menaxhimit të energjisë, sistemi i kontrollit të temperaturës, sistemi i mbrojtjes nga zjarri, sistemi i kontrollit të aksesit, etj.;
D. Përfshirë tipin e izoluar dhe tipin jo të izoluar;
E. Ndërrimi milisekonda mund të përdoret si një furnizim rezervë me energji elektrike për pajisje të rëndësishme;
F. Ka funksione të plota të komunikimit, monitorimit, menaxhimit, kontrollit, paralajmërimit të hershëm dhe mbrojtjes, funksionim afatgjatë të vazhdueshëm dhe të sigurt, zbulim të statusit të funksionimit të sistemit përmes kompjuterit pritës, aftësi të plotë të analizës së të dhënave dhe funksione të furnizimit me energji emergjente.

1
2
3
4
5
6
HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta