EN
Të gjitha kategoritë

Projekti i Mbrojtjes së Mjedisit dhe Trajtimit të Ujit

home>Kontraktor inxhinierik>Projekti i Mbrojtjes së Mjedisit dhe Trajtimit të Ujit

Projekti i Mbrojtjes së Mjedisit dhe Trajtimit të Ujit

Projekti i Mbrojtjes së Mjedisit dhe Trajtimit të Ujit


HNAC mund të ofrojë të gjithë shërbimin e kontraktimit inxhinierik duke përfshirë projektimin, prokurimin dhe ndërtimin, ne gjithashtu ofrojmë financim bazuar në kërkesat e klientëve.

Ne kemi marrë pjesë në shumë projekte EPC për trajtimin e ujërave të zeza, duke përfshirë trajtimin e ujërave të ndotura komunale, trajtimin e kullimit të landfillit, trajtimin e rikuperimit të ujërave të zeza, trajtimin e ujit industrial etj. Ne gjithashtu mund të hartojmë dhe ndërtojmë projektin e ujësjellësit komunal, projektin e furnizimit me ujë të rubinetit, projektin e ujësjellësit urban, projektin e sigurisë së ujit të pijshëm rural etj.

Paraqisni pyetjen
Aplikacioni
Furnizimi me ujë urban
Ujë të pijshëm rural
Integrimi i ujësjellësit urban dhe rural
Stacioni i pompës përforcuese, ujësjellësi dytësor
Trajtimi i ujërave të zeza komunale
Trajtimi i ujërave të zeza shtëpiake të qytetit
Trajtimi i ujërave të zeza në industrinë e letrës
Trajtim i thelluar në industrinë farmaceutike
Trajtimi i ujërave të zeza në industrinë e hekurit dhe çelikut
Trajtimi i ujërave të zeza petrokimike
Ujërat e zeza gjithëpërfshirëse në parkun industrial etj
Projekt tipik
 • pr01
  Trajtimi i furnizimit me ujë komunal-Uji i Nanjing Beihekou

  Fabrika e ujit Beihekou është impianti i parë i ujit shtëpiak i projektuar dhe ndërtuar tërësisht nga kinezët dhe më i madhi në Nanjing dhe një nga impiantet më të mëdha të ujit në Kinë. Me shkallën e furnizimit me ujë prej 1.2 milion t/ditë, ajo furnizon më shumë se gjysmën e ujit në zonën urbane të Nanjing. Ai miraton metodën e flokulimit dhe sedimentimit + filtrimit dhe dezinfektimit si proces kryesor, dhe sistemin e kontrollit automatik për monitorimin e të gjithë impiantit.

 • pr02
  Trajtimi i Ujërave të Zeza Komunale-Uzina e Ujërave të Zeza të Qarkut Changsha Kaifu

  Kapaciteti i projektit u rrit në 300,000 ton/ditë dhe cilësia e efluentit arriti standardin e nivelit 1 pas përmirësimit. Ai miraton MSBR+BAF për procesin kryesor dhe DCS për të realizuar monitorimin 3D.

 • 石化-利华益炼油 副本
  Trajtimi i Ujërave të Zeza industriale-Sistemi i ujit të shkripëzuar të Grupit Lihuayi

  Projekti, me një kapacitet prej rreth 4000 m³/h dhe MMF+UF+DRO+EDI si procesi i tij kryesor, aktualisht është një nga projektet më të mëdha duke përdorur metodën e membranës së plotë në Kinë dhe projekti i parë që miraton ujin e lumit të verdhë si burim uji. Me metodën e Membranës së Plotë për të prodhuar ujë të shkripëzuar si ujë ushqimor të bojlerit.

 • 湘醴盐化 副本
  Trajtimi industrial i ujit të pastër——Projekti i rinovimit të sistemit të kripëzimit dhe prodhimit të kripës Xiangli në Hunan

  Projekti është instaluar me 1 grup gjeneratorësh me turbina me avull 15 MW dhe është projektuar me një stacion uji të shkripëzuar 2x40t/h i cili përdor filtrin multimedial + ultrafiltrimin + procesin e osmozës së kundërt me dy faza + EDI për të prodhuar ujin e përbërjes për 2 grupe Njësitë e bojlerit CFB me temperaturë mesatare dhe presion mesatar (75Mpa, 3.82°C) 450t/h. Cilësia e ujit të përpunuar pas trajtimit plotëson kërkesat e GB/T 12145-2016.

 • 晨鸣纸业 副本
  Ripërdorimi i ujit të rikuperuar - Projekti EPC për riciklimin e ujit të rikuperuar-Chenming Group

  Me një kapacitet prej 110000 m³/d, është projekti më i madh i riciklimit të ujit në industrinë e letrës në Kinë, me një normë rikuperimi të ujit të rikuperuar prej më shumë se 70%, një konsum uji prej 19.04 milion m³/vit dhe një reduktim të shkarkimit të ujërave të zeza me 19.04 milion. m³/vit.

 • 蒙西工业园 副本
  Zero Shkarkimi- Trajtimi i Ujërave të Zeza në Parkun Industrial Mengxi dhe Projekti i shkarkimit zero

  Sipërfaqja totale e planifikuar e Parkut Industrial Mengxi është 140k㎡. Me kërkesë të zyrës lokale të mbrojtjes së mjedisit, efluenti nga impianti i trajtimit të ujërave të zeza në park duhet të ripërdoret, por jo të shkarkohet, dhe shëllira e koncentruar të avullohet, por jo të shkarkohet. HNAC dhe Grant, filiali i tij, ofruan trajtim të avancuar të ujërave të zeza dhe zgjidhje me shkarkim zero për projektin.

 • 苏银工业园
  Projekti i Ripërdorimit të Ujit të Rikuperuar i Parkut Industrial Yinchuan Suyin

  Projekti, me shkallën 12,500 m³/d, përdor ultrafiltrimin + osmozën e kundërt me dy faza + avullimin dhe kristalizimin MVR si proces kryesor për rigjenerimin e pjesës pasuese të impiantit të trajtimit të ujërave të zeza. Cilësia e ujit pas trajtimit arrin standardin e sipërfaqes së tokës III.

HETIM

Kategoritë e nxehta