EN
Të gjitha kategoritë

Gjenerator

home>Furnizuesi i produkteve>Komplete Komplete Pajisjesh Mekanike dhe Elektrike>Gjenerator

主图-首要显示
1
2
3
4
5
6
放图片展示即可
Gjenerator sinkron AC trefazor
Gjenerator sinkron AC trefazor
Gjenerator sinkron AC trefazor
Gjenerator sinkron AC trefazor
Gjenerator sinkron AC trefazor
Gjenerator sinkron AC trefazor
Gjenerator sinkron AC trefazor
Gjenerator sinkron AC trefazor

Gjenerator sinkron AC trefazorGjeneratori është një gjenerator sinkron AC që drejtohet nga një turbinë uji dhe konverton energjinë mekanike në energji elektrike.
Përdor parimin e induksionit elektromagnetik për të kthyer energjinë mekanike në energji elektrike.

Kapaciteti i gjeneratorit varion nga 50 kW në 120,000 kW, dhe ka aftësinë për të prodhuar një kapacitet të vetëm makine prej 200,000 kW. Madhësia maksimale e kornizës së gjeneratorit mund të arrijë 9200 mm, shpejtësia maksimale e njësisë vertikale mund të arrijë 750 r/min, shpejtësia maksimale e makinës horizontale mund të arrijë 1000 r/min dhe niveli i izolimit është Klasa F, voltazhi maksimal i spirales është 13.8 kV.

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

Gjeneratori ka tre klasifikime:

1. Gjenerator/alternator DC;
2. Gjenerator sinkron/gjenerator asinkron;
3. Gjenerator njëfazor/gjenerator trefazor.

Gjeneratorët sinkron trefazorë AC përdoren kryesisht në hidrocentrale.
Gjeneratorët sinkron AC trefazorë ndahen në lloje horizontale dhe vertikale sipas paraqitjes së boshtit.

1
2
3
4
5
6

HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta