EN
Të gjitha kategoritë

Guvernator

home>Furnizuesi i produkteve>Komplete Komplete Pajisjesh Mekanike dhe Elektrike>Guvernator

主 图
1
2
3
4
5
6
Rregullatori i shpejtësisë (guvernator)
Rregullatori i shpejtësisë (guvernator)
Rregullatori i shpejtësisë (guvernator)
Rregullatori i shpejtësisë (guvernator)
Rregullatori i shpejtësisë (guvernator)
Rregullatori i shpejtësisë (guvernator)
Rregullatori i shpejtësisë (guvernator)

Rregullatori i shpejtësisë (guvernator)Guvernatori rregullon hapjen e lopatës udhëzuese bazuar në devijimin e shpejtësisë së njësisë për të arritur qëllimin e ndryshimit të prodhimit dhe mbajtjes së shpejtësisë të qëndrueshme.

Detyra e sistemit të guvernatorit është të rregullojë vazhdimisht fuqinë dalëse të njësisë së gjeneratorit të hidroturbinës për të ruajtur shpejtësinë (frekuencën) e njësisë brenda intervalit të specifikuar të shpejtësisë së vlerësuar (frekuencës).

Guvernatori është i zbatueshëm për sistemet rregulluese të vetme dhe të dyfishta të të gjitha llojeve të turbinave me ujë 1MW-100MW, duke përfshirë tipin Francis, llojin e rrjedhës aksiale, llojin e rrjedhës së kryqëzuar dhe llojin impuls, etj.


Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

Karakteristikat kryesore të guvernatorit

1. Të mundësohet nga uji (AC 220V dhe DC 220V në të njëjtën kohë), besueshmëri e lartë;

2. Miratoni teknologjinë e avancuar të kontrollit dixhital PWM;

3. Të jetë i pajisur me valvulën dixhitale dhe valvulën standarde të industrisë hidraulike me besueshmëri të lartë dhe rezistencë të fortë të vajit;

4. Të jetë i pajisur me teknologjinë e kontrollit PLC, e cila sjell një kohë mesatare të dështimit për të gjithë njësinë deri në 50000 orë ose më shumë;

5. Përdorni ekranin me prekje me ngjyra si HMI, duke qenë në gjendje të shfaqet mjaftueshëm, qartë dhe saktë dhe i lehtë për t'u përdorur;

6. Të jetë i dizajnuar me mënyra të ndryshme funksionimi, duke përfshirë rregullimin e frekuencës, rregullimin e hapur, rregullimin e fuqisë dhe kontrollin sipas nivelit të ujit, etj.

7. Të jetë i vendosur me kufijtë e hapjes elektrike, duke qenë fleksibël dhe i besueshëm në funksionim;

8. Komponentët janë të këmbyeshëm dhe të lehtë për t'u mirëmbajtur.

1
2
3
4
5
6
HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta