EN
Të gjitha kategoritë

Turbinë Hidraulike

home>Furnizuesi i produkteve>Komplete Komplete Pajisjesh Mekanike dhe Elektrike>Turbinë Hidraulike

主 图
7
1
2
3
4
5
6
Turbina horizontale Francis për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbina horizontale Francis për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbina horizontale Francis për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbina horizontale Francis për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbina horizontale Francis për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbina horizontale Francis për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbina horizontale Francis për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbina horizontale Francis për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm

Turbina horizontale Francis për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbina hidraulike është një makinë fuqie që konverton energjinë e rrjedhës së ujit në energji mekanike rrotulluese. Turbina Francis mund të funksionojë në një lartësi prej 30-700 metrash. Fuqia e prodhimit varion nga disa kilovat në 800 MW. Ka gamën më të gjerë të aplikimit, funksionimin e qëndrueshëm dhe efikasitetin e lartë.


Turbina Francis ndahet në dy lloje: Francis vertikale dhe Francis horizontale.

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

Turbina horizontale Francis është e lehtë për t'u instaluar, e lehtë për t'u mirëmbajtur dhe ka një sasi të vogël gërmimi në dhomën e makinerisë.

HNAC furnizon turbinat vertikale Francis deri në 10 MW për njësi, e cila është e përshtatshme për modelet me rrjedhje të përzier me fuqi të ulët.

Dizajni i individualizuar me teknologjinë më të fundit ofron efikasitet më të lartë, jetëgjatësi më të gjatë dhe siguron përfitim të jashtëzakonshëm.

1
2
3
4
056d8f72505aa2fd0e61622d136f150 副本
6

HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta